Libnet.ro
UNICEF

14:15

Simona Halep impresioneaza la Australian Open: I-as acorda o nota aproape de 10

Adevărul Adevărul,
Simona Halep impresioneaza la Australian Open: I-as acorda o nota aproape de 10

Calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Australian Open i-a adus o serie de laude de la oameni din lumea tenisului. continuă pe Adevărul

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Australian Open si pe cine ar putea intalni in semifinale

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, dupa ce a trecut in optimi de Elise Mertens cu 6-4, 6-4. Campioana de la Wimbledon se va duela pentru un loc in semifinale cu Anett Kontaveit, care a invins-o pe Iga Swiatek cu 6-7, 7-5, 7-5. Simona Halep Anett Kontaveit, in sferturile .

Simona Halep in sferturi la Australian Open dupa un meci mare

Continua cursa pentru Simona Halep spre un nou titlu de Mare Slem la care indraznim sa visam cu ochii deschisi dupa victoria obtinuta in optimi contra lui Elise Mertens din Belgia.

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open: Adversara din turul III al romancei are o reputatie din a provoca scandal pe terenul de tenis (FOTO, VIDEO)

Simona Halep - Yulia Putintseva, Australian Open. Simona Halep se va duela duminica, de la ora 3:30 in Romania, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Australian Open cu kazaca Yulia Putinseva pentru un loc.

VIDEO Simona Halep, in sferturi la Australian Open (6-4, 6-4 cu Elise Mertens)

Elise Mertens a avut pasaje foarte bune de meci: agresiva, inspirata si lovind mingea devreme. Nu a fost insa suficient, Simona Halep fiind la un nivel mult prea ridicat pentru jucatoarea din Belgia. Victoria a venit in doua seturi: 6-4, 6-4, dupa o ora si 37 de minute. Simona este in sferturi la Australian Open, turneu unde a disputat finala in 2018.

VIDEO Simona Halep, in optimi la Australian Open (6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva) in deplin control

Simona Halep a obtinut biletul pentru a doua saptamana de la Australian Open, jucatoarea noastra reusind sa se califice in optimi fara sa piarda vreun set. A fost 6-1, 6-4 cu Yulia Putintseva, la capatul unui meci controlat cu autoritate de Simona partida a durat o ora si 18 minute).

Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Cand se joaca si cine transmite meciul Simona Halep Elise Mertens, in optimile de la Australian Open Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decat .

Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open. Ce s-a intamplat ultima data cand s-au intalnit

Simona Halep este calificata, deja, in optimile Turneului de Grand Slam, Australian Open 2020. Cu alte cuvinte, asa cum mentionam cu alta ocazie, Simona a devenit favorita la castigarea trofeului. Adversare din optimi, insa, nu este atat de facila, pe cat si-ar dori Simona. Simona Halep, adversara puternica in optimile de la Australian Open Adversara .

La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open

Australian Open este in plina desfasurare, iar, pentru moment, parcursul Simonei Halep la acest turneu ese unul foarte bun. Este cotata ca una din favoritele la castigarea turneului de Grand Slam de anul acesta. La ce ora si in ce zi se va juca meciul dintre Simona Halep si Yulia Putintseva, la Australian Open Dupa .

Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian Open FOTO

Simona e foate bine, se antrenaza, si-a consolidat increderea dupa meciul jucat ieri cu Putintseva. Va juca impotriva lui Mertens acum, ele s-au mai intalnit inainte de cateva ori, dar ea are incredere, se simte bine, este pregatita. Cum a fost surprinsa Simona Halep alaturi de iubit, inainte de meciul din sferturile de la Australian .

LIVE Simona Halep - Elise Mertens in optimi la Australian Open (2:00)

Urmariti live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elise Mertens din optimile Australian Open. Meciul e programat primul pe arena centrala Rod Laver luni, ora 11:00 la Melbourne n. r. - 2:00 in Romania).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )