Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep incepe marti la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep incepe marti la Roland Garros

Desi nu a aparut nicaieri, am aflat ziua in care Simona debuteaza in turul 1 al Openului Francez de la Roland Garros. continuă pe Online Sport

Simona Halep are a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Promotie: Semifinala Salvatoare!

Casele de pariuri ofera pentru Simona Halep a patra sansa de a castiga la Roland Garros. Unele agentii ofera promotii speciale in centrul carora se afla jucatoarea romanca.

Simona Halep va juca impotriva Alisei Kleibanova in primul tur de la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 4 mondial, o va avea ca adversara pe rusoaica Alisa Kleibanova in primul tur al turneului de Mare Slem de la Roland Garros. Daca se va califica in sferturi de.

Simona Halep o va intalni pe Alisa Kleibanova, in primul tur la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, va juca, in trurul intai al turneului de la Roland Garros, cu sportiva rusa Alisa Kleibanova, locul 85 WTA, informeaza site-ul oficial al turneului de Grand Slam, citat de Mediafax.

Halep se bate pentru o suma record la Roland Garros

Simona Halep are de ce sa lupte in acest an, ca niciodata, la Roland Garros. Premiile generale s-au marit cu aproape trei milioane de euro, iar cele al fetelor au depasit o marja istorica.

FOTO Simona Halep alaturi de Ivanovic, Murray si Tsonga

Simona Halep a participat la o sesiune foto si de autografeorganizata de Adidas la Roland Garros alaturi de alti patru campioni din tenis.

WTA dechide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

WTA deschide editia cu Halep: 5 motive pentru care romanca poate castiga Roland Garros!

Site-ul oficial al circuitului feminin de tenis, WTA, deschide editia de azi cu un material despre Simona Halep, in care sunt date 5 motive pentru care romanca ar putea castiga turneul de grand slam, Roland Garros, de la Paris, care debuteaza in acest week-end.

Tragere la sorti Roland Garros: traseul Simonei Halep spre fazele superioare

In primul tur al Openului Francez, Simona Halep o va intalni pe Alysa Kleybanova Rusia), 24 de ani, locul 85 WTA. Romanca o poate intalni pe Serena doar in finala.

Roland Garros: Cu cine vor juca in primul tur sportivii din Romania

Simona Halep favorita patru) o va intalni in primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros pe Alisa Kleibanova din Rusia. Sorana Carstea se va duela cu Alexandra Wozniak, in timp ce Victor Hanescu va da piept cu Gael Monfils.

Simona Halep surprinde printr-o declaratie: Nu cred ca voi castiga vreodata

A patra pe lista favoritelor la castigarea turneului de Mare Slem de la Roland Garros, Simona Halep are parte de un tablou favorabil pana in fazele finale ale competitiei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )