Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va primi un premiu fabulos! Valoreaza cat doua apartamente in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Simona Halep va primi un premiu fabulos! Valoreaza cat doua apartamente in Bucuresti

Simona Halep ar putea primi un cal frumos daca va castiga U. S OPEN, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Primarul din Busteni i-ar fi promis sportivei, desemnata cetatean de onoare al orasului, un cal pur sa. continuă pe Antena3

Simona Halep-Marina Erakovici. Halep, primul test la US Open

Simona Halep-Marina Erakovici Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe.

Simona Halep debuteaza, marti, in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe.

Simona Halep joaca in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe, conform programului.

Simona Halep la US Open: romanca are calea libera spre primul trofeu de Grand Slam. A scapat de doua adversare grele

Simona Halep si fanii ei viseaza la un prim titlu de Grand Slam de cand constanteanca a jucat, mai intai, finala la Roland Garros, iar apoi semifinala la Wimbledon. La cum merg lucrurile la New York, un triumf al Simonei devine din ce in ce mai usor de realizat.

Simona Halep - E prima oara cand incep bine un turneu de Mare Slem

Romanca Simona Halep, a doua favorita a turneului de tenis US Open, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York, a declarat dupa calificarea in runda a doua ca este pentru prima oara cand incepe asa de bine un turneu de Mare Slem, potrivit Agerpres.

Simona Halep: E prima oara cand incep bine un turneu de Mare Slem

Romanca Simona Halep, a doua favorita a turneului de tenis US Open, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York, a declarat dupa calificarea in runda a doua ca este pentru prima oara cand incepe asa.

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

Simona Halep recunoaste: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu

Calificata in turul al 3-lea la US Open dupa o victorie in doua seturi la Kateryna Bondarenko din Ucraina 6-3, 6-4), Simona Halep recunoaste ca nu a oferit cel mai bun tenis al sau.

VIDEO. Simona Halep explica, la televiziunea americana, revenirea sa. Vezi cine a ajutat-o!

Simona Halep, cap de serie numarul 2, a vorbit despre revenirea sa din ultimele saptamani, in cadrul unui interviu pentru televiziunea americana, inainte de duelul pe care il va disputa in runda a doua a US Open.

FOTO Simona Halep la US Open: joaca azi in turul al doilea, revine pe cea mai mare arena de tenis din lume

Simona Halep o va intalni pe Kateryna Bondarenko, din Ucraina, a doua partida a zilei de pe arena Arthur Ashe. Meciul conteaza pentru turul al doilea de la US Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )