Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep: Desi am venit fara prea mari asteptari, simt ca am sanse la acest turneu

Adevărul Adevărul,
Simona Halep: Desi am venit fara prea mari asteptari, simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam, potrivit Mediafax. continuă pe Adevărul

Simona Halep, increzatoare la US Open:Simt ca am sanse la acest turneu

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, dupa calificarea in optimile de finala ale US Open, ca, desi a venit fara prea mai asteptari la New York dupa rezultatele slabe inregistrate pe zgura si pe iarba, simte ca are sanse la acest turneu de Grand Slam.

Amenintare clara pentru Simona Halep

Desi nu face parte din primele 100 de jucatoare ale lumii, americanca Shelby Rogers este convinsa ca are sanse sa castige partida cu Simona Halep din turul trei de la US Open, spunand ca va lupta ca o nebuna pentru.

Simona Halep, calificare fara probleme in optimi la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, ea egalandu-si cea mai buna performanta din cariera la Grand Slam-ul american, .

Surpriza majora pentru Simona Halep la US Open

Competitia feminina de la US Open produce surprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi, scrie ziare. com. Astfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au.

US Open: Simona Halep si Horia Tecau, inceputul relatiei, cu zambetul pe buze

La primul meci de dublu mixt din cariera, Simona Halep a avut mari emotii, pe care le-a depasit cu ajutorul lui Horia Tecau. Cei doi ar putea juca impreuna si la Olimpiada de la Rio.

Simona Halep isi egaleaza cea mai buna performanta la US Open

Simona Halep, a doua favorita a concursului feminin de US Open, s-a calificat fara probleme in optimi de finala dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Shelby Rogers, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale US Open, unde o va intalni pe Sabine Lisicki

Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale US Open, informeaza Mediafax. Halep a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-3, pe Shelby Rogers din SUA, locul 154 WTA, dupa un meci de o ora.

Simona Halep s-a calificat la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, s-a calificat pentru Turneul Campioanelor, competitie ce va avea loc in Singapore, in perioada 25 octombrie - 1 noiembrie, informeaza Mediafax. Halep este a doua jucatoare.

Simona Halep a castigat titlul de lovitura lunii august

Un punct pe care Simona Halep l-a castigat in fata italiencei Sara Errani, in turneul de la Toronto, a fost desemnat lovitura lunii august. Dupa un schimb prelungit de mingi, Halep a reusit sa isi scoata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )