Libnet.ro
UNICEF

17:30

Simona Halep intra in turul 2 la Eastbourne

Online Sport Online Sport,
Simona Halep intra in turul 2 la Eastbourne

Jucatoarea Simona Halep revine in circuit la turneul pe iarba de la Eastbourne si va juca direct in turul secund. continuă pe Online Sport

Simona Halep ar putea fi lidera mondiala la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep revine in circuit la turneul de la Eastbourne cu o saptamana inaintea celui de-al treilea Grand Slam al anului.

Simona Halep revine in circuit inainte de Wimbledon

Dupa vacanta pe care si-a luat-o in urma finalei de la Roland Garros, Simona Halep revine in circuit la turneul de la Eastbourne.

Simona Halep, numarul 2 WTA, va juca, pentru prima oara, in turneul de la Eastbourne

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a ajuns in turul secund al turneului de la Eastbourne, din Marea Britanie, dotat cu premii de aproape 754. 000 de dolari. Astfel, numarul doi WTA va juca cu invingatoarea meciului dintre Christina McHale si o sportiva venita din calificari.

Simona Halep si Vasek Pospisil au jucat tenis la inaltime in zona Eastbourne Downs, inaintea Aegon International

Simona Halep, locul 2 WTA, si canadianul Vasek Pospisil, numarul 76 ATP, au jucat tenis la inaltime, in zona Eastbourne Downs, pentru a sprijini actiunile caritabile organizate cu prilejul turneului de la Eastbourne, informeaza news. ro care citeaza eastbourneherald. co. uk.

Drum dificil catre locul 1 WTA. Simona Halep si-a aflat posibilele adversare care ii pot iesi in cale la Eastbourne

Simona Halep va participa saptamana viitoare la turneul de la Eastbourne, desfasurat pe iarba, ultimul inainte de Wimbledon.

OFICIAL Simona Halep va juca la Eastbourne inainte de Wimbledon

Simona Halep a anuntat, miercuri, prin intermediul contului personal de Twittter, ca va juca la Eastbourne saptamana viitoare, competitie care va fi ultima inainte de participarea la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului.

Imagini inedite cu Simona Halep. Care au fost reactiile fanilor - VIDEO

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, joi, pe contul sau de Instagram, un filmulet in care poate fi vazuta jongland cu o minge la fel ca fotbalistii, timp de cateva secunde. Fanii au.

Simona Halep pune fanii pe JAR! Cand se va RETRAGE sportiva si cine inspirat-o in TENIS

Simona Halep a dezvaluit intr-un interviu care o sa apara in luna iunie in revista Harper's Bazar care sunt jucatorii de tenis ce au motivat-o pana acum in.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1951 seconds )