Libnet.ro
UNICEF

07:15

Simona Halep va juca finala turneului de la Praga

România Liberă România Liberă,
Simona Halep va juca finala turneului de la Praga

In semifinale, Halep a invins-o pe compatrioata sa, Irina Begu, cu 7-6 3), 6-3, urmand sa o intalne. continuă pe România Liberă

Simona Halep, in finala turneului WTA de la Praga. A batut-o in doua seturi pe Irina Begu

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Praga. Romanca a invin-o cu 7-6, 6-3 pe Irina Begu. O va infrunta in finala pe Elise Mertens pentru titlul numarul 21 al carierei.

Asa am trait Simona Halep - Barbora Krejcikova la Praga

Am transmis live text in aceasta pagina meciul sustinut de Simona Halep in optimi la Praga Open cu reprezentanta gazdelor Barbora Krejcikova 118 WTA).

Ce a declarat Simona Halep dupa calificarea in finala turneului de la Praga

Simona Halep a declarat sambata, dupa victoria din meciul cu Irina Begu, de la Praga, ca se bucura de faptul ca a ajuns in finala la primul turneu disputat dupa pandemia de coronavirus.

Simona Halep in sferturi la Praga dupa un meci de lupta

Calificare in sferturile de finala de la Praga pentru Simona Halep dupa un nou meci de trei seturi.

Simona Halep, calificata in semifinalele turneului de la Praga

Simona Halep va juca in semifinalele turneului WTA de la Praga, dupa ce a invins-o, intr-un meci con.

Cand joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. A fost anuntata ora de start

UPDATE, ora 21:10 Simona Halep Magdalena Frech, meci din sferturile de finala, se va disputa vineri, in jurul orei 16:00. Ziua se deschide cu duelul dintre Ana Bogdan si Kristyna Pliskova, de la ora 12:00. Apoi este programat si meciul dintre Eugenie Bouchard si Elise Mertens. Simona Halep s-a calificat in sferturile de .

Cu cine joaca Simona Halep in sferturile de finala la WTA Praga. E primul meci direct

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa 3-6, 7-5, 6-2, cu Barbora Krejcikova. A fost o prestatie incantatoarea a romancei, care isi continua cursa pentru titlul cu numarul 21 in circuitul WTA. Misiunea pare una la indemana, mai ales daca tinem cont ca toate favoritele de pe partea ei de .

Video. Simona Halep, lovitura zilei la Praga! Reactie senzationala din partea WTA

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine la WTA Praga, asa cum si ea a explicat la ultimul intervu. in partida cu Irina Begu, din semifinalele competitiei de nivel International, Simona a dat multe lovituri spectaculoase. A controlat jocul, in special in setul doi, in care a fost intr-o permanenta ofensiva. Multe dintre .

Cu cine joaca Simona Halep in semifinale la Praga. Sanse mari pentru un duel romanesc

Simona Halep s-a calificat in semifinale la WTA Praga, dupa ce a invins-o pe Magdalena Frech, scor 6-2, 6-0. Pentru a-si afla adversara din penultimul act al competitiei, Simona va mai avea de asteptat. Ar putea fi un duel romanesc pentru calificarea in finala, in cazul in care Irina Begu reuseste sa ii mai ia .

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Cum si-a dominat clar adversara

Simona Halep a inceput foarte bine partida cu Magdalena Frech, din sferturile de finala ale turneului de la Praga. A fost 6-2 pentru romanca in primul set. Iar Simona pare sa fi scapat de problemele medicale pe care le-a acuzat ieri, cand a si cerut interventia unui fizioterapeut. Halep a avut dureri in zona umerilor, dar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )