Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep le-a multumit antrenorului Darren Cahill si celorlalti membri ai echipei ei

Adevărul Adevărul,
Simona Halep le-a multumit antrenorului Darren Cahill si celorlalti membri ai echipei ei

Jucatoarea Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill, cu care a lucrat in ultima perioada, pentru sfaturile pe care i le-a oferit la turneele la care a participat pe continentul nord-american, dar si celorlalti membri ai echipei ei, Teo Cercel, Razvan Sabau si Dragos Ciaus. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Mesajul senzational al lui Darren Cahill pentru Halep in timpul meciului

Simona Halep-Serena Williams LIVE E nevoie de atitudine pozitiva. Insista mai mult ca backhandul. Fii mult mai agresiva pe forehand. Nu conteaza ca ai castigat sau nu primul set, mesajul e acelasi, i-a spus.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul.

Simona Halep revine pe locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, finalista la Cincinnati, revine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 130 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com. Simona Halep,.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Halep incepe spectaculos

Simona Halep-Serena Williams 2-1. Halep isi castiga serviciul, desi a fost condusa pe propriul serviciu. Romanca are o banda elastica pe piciorul stang. Williams reuseste si ea primul punct in meci.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Williams ia primul set, dupa un inceput bun al lui Halep

Simona Halep-Serena Williams 1-1. Halep a avut mai multe minge de break, dar americanca serveste demential. Halep isi castiga serviciul. Tribuna ii scandeaza numele3-6. Williams castiga.

Cat va castiga Simona Halep la US Open

Simona Halep se pregateste pentru turneul US Open, unde are sansa sa castige cea mai mare suma de pana acum. Iata cat se preconizeaza ca ar incasa, daca va castiga Marele Slem.

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa turneul de la Cincinnati

Simona Halep a pierdut a 19-a finala a carierei. Romanca a fost aproape de un nou titlu WTA, la Cincinnati, insa a cedat in ultimul act al competitiei in fata Serenei Williams. Halep a inceput bine meciul, dar a.

Simona Halep pierde finala de la Cincinnati in fata lui Williams. Romanca e de luni numarul 2 mondial

Simona Halep-Serena Williams 3-6, 6-7. S-a terminat. Halep pierde finala, dar de luni este numarul doi mondial din nou. Tie-break. Americanca continua sa serveasca fenomenal. Meciul se muta si in tribune.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )