Libnet.ro
UNICEF

14:00

SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Antena3 Antena3,
SIMONA HALEP-JELENA JANKOVIC LIVE. LOVITURA CRUNTA pentru SIMONA HALEP cu cateva ore inainte de meciul cu Jelena Jankovic!

Presa americana nu-i da nicio sansa Simonei Halep inaintea semifinalei cu Jelena Jankovici din cadrul turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Jurnalistii americani de la portalul. continuă pe Antena3

LIVE Simona Halep - Jelena Jankovic in semifinale la Cincinnati (ora 4:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de calificarea intr-o noua finala de turneu WTA si de revenirea pe locul secund in clasamentul mondial.

LIVE Simona Halep - Jelena Jankovic in semifinale la Cincinnati (sambata dimineata, ora 4:00)

Simona Halep se afla la un singur meci distanta de calificarea intr-o noua finala de turneu WTA si de revenirea pe locul secund in clasamentul mondial.

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Anuntul dureros facut de Simona

Simona Halep-Andrea Petkovic LIVE. Simona Halep, locul 3 WTA, a oferit cateva reactii inaintea meciului cu Andrea Petkovic, imediat dupa ce a invins-o pe Kristina Mladenovic in turul II, scrie dolce-sport. ro.

Simona Halep-Kristina Mladenovic LIVE TEXT. Halep ia primul set, dar il pierde pe al doilea

Simona Halep-Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 3-1Simona continua sa aiba ceva probleme cu piciorul stang. Mladenovic ia al doilea set si relanseaza meciul. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3.

Simona Halep o invinge pe Andrea Petkovic pentru un loc in sferturi la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Cincinnati dupa un meci de 2 ore si 40 de minute contra nemtoaicei Andrea Petkovic. Aceasta a castigat primul set cu un joc extrem de agresiv din spatele terenului, insa Halep a raspuns cu aceeasi moneda in al doilea, fortand intrarea in decisiv. Mult mai proaspata din punct de vedere fizic, Halep a facut in cele din urma diferenta si completeaza tabloul sferturilor de finala.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-6 (7-3); 6-2 Simona, joc de mare clasa in setul secund/ Semifinala cu Jankovic

Simona Halep a castigat clar disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia, locul 34 in clasamentul WTA), scor 7-6 7-3); 6-2, si se califica in semifinalele turneului Premier 5 de la Cincinnatii unde o va intalni pe Jelena Jankovic. Vizibil obosita dupa cele doua meciuri anterioare cu Mladenovic si Petkovic, Simona a inceput greu primul set, deplasarea in teren si serviciul fiind punctele slabe. Halep si-a ridicat insa nivelul jocului, a castigat primul set in tie-break, iar in setul secund a etalat un tenis de mare clasa, fara speranta pentru Pavlyuchenkova.

Simona Halep, despre strategia pregatita pentru meciul cu Jelena Jankovic

Simona Halep se apropie cu pasi repezi de finala de la Cincinnati, iar in penultimul act al turneului o va intalni pe Jelenaa Jankovic, un meci, despre care romanca spune ca va fi unul agresiv.

Simona Halep, despre intalnirea cu Jelena Jankovici: Va fi un meci greu. Eu stiu cum joaca si trebuie sa fiu agresiva, ca sa nu ma domine

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, este pregatita pentru semifinala turneului de la Cincinnati, unde o va intalni pe jucatoarea sarba Jelena Jankovici, locul 25 WTA. Romanca a spus ca va.

Simona Halep, anunt trist pentru romani: S-ar putea sa ma retrag de la New Haven

Simona Halep a anuntat ca este pe cale sa ia o decizie radicala, cu scurt timp inaintea meciului cu Jelena Jankovici, din semifinalele turneului de la Cincinnati, scrie ziare. com. Sportiva noastra a anuntat ca sunt.

Simona Halep, lovitura zilei

Cei de la WTA au fost impresionati nu doar de victoria obtinuta de Simona Halep in duelul cu Kristina Mladenovici, ci si de cateva lovituri spectaculoasa. Una dintre acestea a fost aleasa drept cea mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )