Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Adevărul Adevărul,
Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului. continuă pe Adevărul

Simona Halep la Miami. Nadia Comaneci a caracterizat meciul Halep - Williams si a dezvaluit cu cine va tine la noapte

Simona Halep va juca la Miami, in semifinale, contra Serenei Williams, un meci pe care toti iubitorii tenisului vor fi cu ochii tintiti.

Simona Halep la Miami. Simona va fi principala jucatoare care va contestapozitia Serenei Williams

Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturile turneului Miami Open si s-a calificat in semifinale, unde o va intalni pe Serena Williams.

VIDEO Simona Halep la Miami. Un punct fabulos reusit de Simona in meciul cu Sloane Stephens si rezumatul jocului

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, si s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, faza in care o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial.

Simona Halep la Miami: adevarul.ro le ofera solutia celor care nu pot vedea un meci mult asteptat la televizor

Simona Halep si Serena Williams ar fi trebuit sa se intalneasca in semifinalele turneului de la Indian Wells, insa partida nu s-a mai disputat, dupa ce americanca s-a accidentat. La Miami insa, confruntarea va avea loc, cu siguranta, insa ea ridica o problema pentru fanii Simonei.

Simona Halep la Miami. CTP face cronica meciului dintre Halep si Stephens si intreaba: Ce-i cu tine, unchiule?

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Miami, dupa ce a demolat-o pe Sloane Stephens, si va juca impotriva Serenei Williams.

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Simona Halep la Miami. Simona va juca la noapte impotriva fiicei unui violator. Tatal ei se dadea la nevestele colegilor

Simona Halep va juca in aceasta noapte la Miami, impotriva americancei Sloane Stephens, partida urmand a incepe la ora 02. 00, in direct la Dolcesport.

FOTO Simona Halep la Miami. Cinci poze cu jucatoarea noastra care pot starni foarte usor imaginatia barbatilor

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami si daca va castiga aceasta competitie va urca pe locul 2 WTA.

Simona Halep la Miami: vom avea inca o noapte alba a tenisului. Organizatorii au anuntat ora meciului Halep - Stephens

Simona Halep tinteste calificarea in semifinale, acolo unde, foarte probabil, va da peste Serena Williams. Pana la intalnirea cu liderul mondial insa, constanteanca de 23 de ani trebuie sa depaseasca o adversara care a fost poreclita Mica Serena.

Simona Halep la Miami. CTP explica diferenta dintre ea si Penetta: Simona a fost linistita ca si cum se uita la film

Simona Halep a trecut de italianca Flavia Penetta si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Miami, iar victoria ei a starnit reactii in toata lumea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )