Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e milionara. A castigat din tenis mai multi bani decat ar fi visat

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e milionara. A castigat din tenis mai multi bani decat ar fi visat

Simona Halep este omul momentului in sportul romanesc, dupa ce a reusit sa cistige cel de-al patrulea turneu in 2013. continuă pe Adevărul

Simona Halep, despre succesul sau: Joc mai agresiv si ma misc mai bine

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care s-a calificat in semifinalele turneului Premier de la New Haven, faza in care o va intalni pe daneza Caroline Wozniacki, a explicat forma buna in care se afla printr-o evolutie mai agresiva pe teren si printr-o mobilitate mai buna.

Simona Halep a castigat finala turneului de la New Haven

Simona Halep a castigat, ieri, finala turneului de la New Haven, adjudecandu-si, astfel, al patrulea turneu de anul acesta, potrivit Hotnews.

Victorie mare pentru tenisul romanesc: Simona Halep a castigat al patrulea turneu WTA din ...

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a castigat, sambata, turneul de la New Haven SUA), obtinand al patrulea titlu din cariera, dupa ce s-a impus in finala cu sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 9 WTA si a treia favorita, scor 6-2, 6-2, scrie Mediafax. Simona Halep a obtinut pentru prima data un titlu din categoria Premier, dupa ce a triumfat in 2013 la Nurnberg, s-Hertogenbosch si Budapesta. Pana in prezent, ea a mai jucat trei finale, doua la Fes 2010 si 2011) si una la .

Simona Halep a castigat turneul de la New Haven, al patrulea sau titlu in circuitul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a castigat, sambata, turneul de la New Haven SUA), obtinand patrulea titlu din cariera. Halep s-a impus in finala cu sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 9.

Simona Halep a castigat turneul de la New Haven

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 23 WTA, a castigat turneul de la New Haven SUA), obtinand patrulea titlu din cariera, dupa ce s-a impus in finala cu sportiva ceha Petra Kvitova, numarul 9 WTA si a treia favorita, scor 6-2, 6-2.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la New Haven. Urmeaza Wozniacki!.

Simona Halep continua sa joace tenis la cel mai inalt nivel, dupa ce ieri a trecut, in sferturile turneului de la New Haven, de rusoaica Ekaterina Makarova nr. Halep nr. 23 WTA) a castigat partida cu 6-1, 7-66), potrivit site-ului oficial al competitiei. Simona Halep s-a intalnit pentru prima data in cariera cu rusoaica clasata cu doar trei locuri sub ea. Daca primul set a fost castigat fara drept de apel de catre romanca, in al doilea set rusoaica a devenit mai periculoasa, Simona .

Simona Halep, campioana la New Haven/ Al patrulea turneu anul acesta pentru Halep

Simona Halep a castigat sambata finala turneului de la New Haven si si-a adjudecat astfel al patrulea turneu de anul acesta. Halep a dominat meciul si a avut nevoie de mai putin de o ora si 20 de minute pentru a o invinge pe jucatoarea din Cehia Petra Kvitova, numarul 9 mondial si cap de serie numarul 3.

VIDEO Simona Halep, campioana la New Haven/ Al patrulea turneu anul acesta pentru Halep

Simona Halep a castigat sambata finala turneului de la New Haven si si-a adjudecat astfel al patrulea turneu de anul acesta. Halep a dominat meciul si a avut nevoie de mai putin de o ora si 20 de minute pentru a o invinge pe jucatoarea din Cehia Petra Kvitova, numarul 9 mondial si cap de serie numarul 3.

Simona Halep, campioana la New Haven

Jucatoarea Simona Halep a castigat, sambata, titlul de la New Haven, turneu dotat cu premii totale in valoare de 690. 000 de dolari.

Simona Halep e de neoprit. A castigat si finala de la New Haven si a ajuns la al patrulea turneu adjudecat anul acesta

Jucatoarea de tenis Simona Halep are un an extraordinar, reusind sa castige patru turnee importante, care i-au adus un salt in primele 20 al lumii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )