Libnet.ro
UNICEF

16:30

Simona Halep, noi declaratii dupa ce a castigat finala de la Dubai: E foarte special sa fii in 2020, la a 20-a aniversare a acestui turneu, al 20-lea titlu al meu. Vreau sa ma bucur de el, e forte frumos

Antena3 Antena3,
Simona Halep, noi declaratii dupa ce a castigat finala de la Dubai: E foarte special sa fii in 2020, la a 20-a aniversare a acestui turneu, al 20-lea titlu al meu. Vreau sa ma bucur de el, e forte frumos

Simona Halep a facut noi declaratii dupa ce a castigat finala de la Dubai, fiind cel de-al 20-lea titlu cucerit in cariera sa. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa titlul cucerit la Dubai: Sunt aproape moarta

Pentru a doua oara in cariera Simona Halep e campioana la Dubai si jucatoarea noastra ajunge la titlul cu numarul 20 din cariera.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a invins-o pe Ons Jabeur in optimi la Dubai: A fost un meci foarte dificil. Ma bucur ca am castigat

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a reusit sa o invinga pe Ons Jabeur in optimi la Dubai. Romanca a spus ca a fost un meci dificil si obositor, dar ca se bucura foarte mult ca a iesit invingatoare.

CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. E o legenda!

CTP a reactionat dupa ce Simona Halep s-a calificat in finala de la Dubai. Aceasta a jucat astazi impotriva lui Jennifer Brady pe care a invins-o cu 6-2, 6-0. Sambata, Simona o va intalni pe Elena Rybakina, care se situeaza pe locul 19 in clasamentul WTA. CTP, reactie fabuloasa dupa ce Simona Halep s-a calificat .

Simona Halep, prima reactie dupa al 20-lea trofeu: Sunt aproape moarta

Simona Halep a avut o prima reactie dupa al 20-lea trofeu din cariera sa.

Ce a spus Simona Halep dupa calificarea in finala de la Dubai

Simona Halep 2 WTA) a avut nevoie de 62 de minute pentru a obtine calificarea in finala turneului de la Dubai. Romanca a cedat doar doua game-uri in fata americancei Jennifer Brady scor 6-2, 6-0) si a declarat ca a fost cel mai bun meci facut de ea la competitia de categorie Premier.

VIDEO Simona Halep, dupa ce a castigat titlul de la Dubai: Acum sunt aproape moarta Simt ca imbatranesc

Simona Halep a avut puterea sa glumeasca si a declarat ca este aproape moarta, dupa un meci epuizant atat fizic, cat si psihic impotriva Elenei Rybakina. Efortul a meritat, sportiva din Romania obtinand al 20-lea titlu din cariera, dupa victoria cu 3-6, 6-3, 7-65).

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Dubai

Simona Halep, numarul doi mondial, s-a calificat fara probleme in finala turneului WTA de la Dubai, .

Victorie pentru Simona Halep! Romanca s-a calificat in semifinalele de la Dubai

Simona Halep a reusit, joi, sa-si asigure prezenta in penultimul act al turneului de tenis de la Dubai, dupa un meci adjudecat in trei seturi.

Asa am trait Simona Halep - Aryna Sabalenka in sferturi la Dubai

Dupa meciul intens cu Ons Jabeur incheiat in tiebreak si nu inainte de a fi salvat o minge de meci despre care spune ca nici n-a stiut, Simona Halep a intalnit-o joi pe bielorusa Aryna Sabalenka.

Asa am trait Simona Halep - Jennifer Brady in semifinale la Dubai

Pentru Simona Halep semifinala disputata la Dubai a fost a doua din acest sezon competitional.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )