Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii octombrie din WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep, nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii octombrie din WTA

Romanca Simona Halep, daneza Caroline Wozniacki si americanca Venus Williams au fost nominalizate in ancheta pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii octombrie in circuitul profesionist. continuă pe Antena3

[P] Euromoney: PeliFilip, cea mai buna casa de avocatura in domeniul imobiliar din Romania in 2017

PeliFilip a fost desemnata cea mai buna casa de avocatura in domeniul Real Estate din Romania, in urma Euromoney Real Estate Survey 2017. Sondajul, care s-a bazat pe 2462 de raspunsuri din partea companiilor care folosesc servicii juridice in Real Estate - dezvoltatori imobiliari, consilieri, investitori, institutii financiare, a recunoscut excelenta acestui tip de servicii oferite de PeliFilip.

FOTO Simona Halep, in imaginatia caricaturistilor din toata lumea! Cum au desenat-o artistii pe liderul mondial WTA

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis a lumii si se bucura de atentie si popularitate pe toate meridianele globului.

Simona Halep, nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii octombrie

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii octombrie, alaturi de daneza Caroline Wozniacki, locul 3 mondial, si americanca Venus Williams, pozitia 5, potrivit news. ro. Halep a devenit, la 9 octombrie, al 25-lea lider al clasamentului WTA, la 9 octombrie, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko, in semifinale la Beijing.

Bursa SAB - Propulsam viitorul. 10.000 lei pentru cea mai spectaculoasa inovatie

Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2017 si-a deschis portile. Peste 300 de modele auto sunt expuse in cadrul celui mai mare eveniment auto al anului din Romania, care a ajuns la editia cu numarul.

Avertisment pentru Halep! Un fost numar 1 mondial spune care este principala problema atunci cand ajungi in top

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a lumii, dar deocamdata nu resimte presiunea locului 1 deoarece sezonul de tenis s-a incheiat.

Steffi Graf si-a ales favorita pentru 2018. Nu e nici Halep, nici vreo alta vedeta si o jucatoare care acum trei ani juca cricket

Socotira cea mai buna jucatoare de tenis din istorie, nemtoaica Steffi Graf are o favorita surpriza pentru sezonul 2018.

Steffi Graf si-a ales favorita pentru 2018. Nu e nici Halep, nici vreo alta vedeta, ci o jucatoare care acum doi ani juca cricket

Socotira cea mai buna jucatoare de tenis din istorie, nemtoaica Steffi Graf are o favorita-surpriza pentru sezonul 2018.

Simona Halep - castiguri de peste 5,2 milioane de dolari in 2017

Simona Halep a obtinut peste cinci milioane de dolari anul acesta, suma generata doar din tenis, pentru ca nu sunt calculate si veniturile din contracte de publictate sau alte drepturi.

Chris Evert: As fi socata daca Simona Halep nu va castiga un Grand Slam anul viitor

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Chris Evert a prefatat sezonul viitor din tenisul feminin, precizand ca se asteapta ca Simona Halep 1 WTA) sa castige un turneu de Grand Slam in 2018. Americanca este de parere ca Halep putea triumfa in turneele majore din acest an daca ar fi gestionat altfel meciurile importante. As fi socata daca Halep nu va castiga un Grand Slam in 2018, a spus Chris Evert.

Simona Halep, fotografiata in timpul vacantei in Portofino in compania unui tanar. FOTO

Simona Halep a fost fotografiata in vacanta in Portofino, in compania unei prietene, dar si alaturi de un tanar. Sportiva parea sa fie extrem de apropiata de el.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )