Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chris Evert: As fi socata daca Simona Halep nu va castiga un Grand Slam anul viitor

Hotnews Hotnews,
 Chris Evert: As fi socata daca Simona Halep nu va castiga un Grand Slam anul viitor

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Chris Evert a prefatat sezonul viitor din tenisul feminin, precizand ca se asteapta ca Simona Halep 1 WTA) sa castige un turneu de Grand Slam in 2018. Americanca este de parere ca Halep putea triumfa in turneele majore din acest an daca ar fi gestionat altfel meciurile importante. As fi socata daca Halep nu va castiga un Grand Slam in 2018, a spus Chris Evert. continuă pe Hotnews

O fosta mare campioana despre Simona Halep: As fi socata daca nu va castiga un Grand Slam in 2018

Simona Halepva incheia anul pe locul 1 WTA, dar asteapta inca un titlu deGrand Slam, dupa ce a irosit doua sanse de a castiga astfel de trofee.

O mare campioana a tenisului pune presiune pe Simona Halep. Cred ca sezonul viitor va fi unul de pus in rama

Chris Evert SUA), primul lider din Era Open, se asteapta ca Simona Halep, actuala regina a WTA, sa cucereasca cel putin un turneu de Grand Slam sezonul viitor. Cred ca anul viitor o vom vedea pe Vika.

Patrick Mouratoglou, Simona Halep si primul loc in lume: Nimeni nu ar trebui sa fie locul 1 fara sa castige un Grand Slam. E irelevant

Patrick Mouratoglou antrenorul Serenei Williams) a redeschis la putin timp dupa intrarea jucatoarelor importante in vacanta) discutia cu privire la locul unu din ierarhia WTA. Francezul este de parere ca nimeni nu ar trebui sa fie pe prima pozitie in lume la finalul anului fara sa castige un Grand Slam. E irelevant, a precizat Mouratoglou pentru ESPN. In aceasta situatie se gaseste Simona Halep, jucatoarea noastra urmand sa incheie 2017 pe locul intai, insa fara vreun Grand Slam cucerit in acest an situatia ar fi fost identica si pentru Karolina Pliskova, ultima jucatoare care ar fi putut-o detrona pe Simona la Turneul Campioanelor).

Clasamentul castigurilor din WTA: Simona Halep a urcat pe locul 15 in ierarhia all-time a jucatoarelor

Simona Halep, locul I WTA, a castigat in 2017 premii in valoare totale de 5. 227 de dolari, cu care ocupa locul al treilea in acest sezon, dupa americanca Venus Williams, locul 5 WTA, cu 5. 741 de dolari si spaniola Garbine Muguruza, locul 2 WTA, cu 5. 457 de dolari. In cariera, Halep a acumulat 20. 015 de dolari, intrecand-o pe germana Angelique Kerber, locul 19 WTA, si urcand pentru prima data intre primele 15 jucatoare cu cele mai mari premii obtinute in cariera.

Simona Halep, depasita de Venus Williams si Garbine Muguruza

Simona Halep are motive de bucurie. Va incheia anul cu o suma frumoasa: 5. 227 de dolari. Cu toate acestea, romanca de 26 de ani se afla pe locul trei intr-o asemenea iararhie. Simona a fost de.

Scoala sau sport? Raspunsul genial pe care Simona Halep i l-a dat dirigintelui de la liceu atunci cand acesta i-a spus sa-si ordoneze prioritatile

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume si se bucura de o popularitate imensa in randul romanilor.

Simona Halep pe podiumul castigurilor din 2017

Pe langa performantele obtinute pe teren, unde a castigat un turneu din seria WTA Premier Mandatory si a disputat o finala de Mare Slem, Simona Halep iese pe plus in 2017 si cand vine vorba de incasarile din tenis.

Prima in top, dar nu si la bani! Cine o intrece pe Simona Halep la castigurile realizate exclusiv din tenis in 2017

Simona Halep este cea mai buna jucatoare a anului 2017, clasandu-se pe prima pozitie in clasamentul WTA, o premiera pentru sportul romanesc.

Simona Halep, peste Gabriela Sabatini, Margaret Court sau Billie Jean King. Capitolul la care jucatoarea noastra le intrece pe aceste legende ale tenisului

Simona Halep este cea mai buna jucatoare de tenis din lume si va ramane pe aceasta pozitie cel putin pana la inceputul anului viitor.

Antrenorul Serenei Williams trimite sageti spre Simona Halep

Prezenta Simonei Halep pe primul loc in clasamentul mondial WTA nu este vazuta cu ochi buni de toata lumea tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )