Libnet.ro
UNICEF

07:31

Simona Halep NU va participa la Olimpiada de la Rio. Cum motiveaza decizia

România Liberă România Liberă,
Simona Halep NU va participa la Olimpiada de la Rio. Cum motiveaza decizia

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat, vineri, pe pagina personala de Facebook. continuă pe România Liberă

Simona Halep: Nu voi participa la Jocurile Olimpice de la Rio

Simona Halep a anuntat vineri seara, pe Facebook, ca nu va prticipa la Jocurile Olimpice de la Rio, din cauza pericolului reprezentat de virusul Zika: Regret sa va anunt ca am decis ca nu voi participa la.

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a anuntat, vineri, intr-o postare pe Facebook, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza pericolului constituit de virusul Zika, transmite Agerpres.

Simona Halep a anuntat ca nu merge la Jocurile Olimpice de la Rio: Am ajuns la concluzia ca riscurile sunt mult prea mari

Simona Halep a anuntat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio, care se vor desfasura in perioada 5-21 august. intr-un mesaj postat pe Facebook, aceasta a explicat ca nu poate ignora.

Simona Halep a capotat in fata virusului Zika. Ce vor face surorile Williams si celelalte jucatoare de top

Asa cum anuntase deja Ion Tiriac, Simona Halep, locul 5 WTA, a precizat ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Simona Halep nu va merge la Jocurile Olimpice

Simona Halep a anuntat, vineri seara, dupa calificarea in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, ca nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio.

Simona Halep isi construieste o casa de 600.000 de euro

Simona Halep isi investete o parte din banii castigati in ultima vreme in ridicarea unei vile impresionante in Constanta. Iata cum arata mobilul care este evaluat la 600. 000 de euro.

BRD Bucharest Open: Simona Halep vs Barbora Krejcikova 3-6, 6-1, 6-1/ Halep, in optimile competitiei

Simona Halep cap de serie numarul unu) a inceput ezitant partida cu Barbora Krejcikova Cehia, locul 200 WTA), numarul cinci mondial pierzand primul set cu 6-3, dupa o evolutie lipsita parca de vlaga a fost primul meci pe zgura, dupa venirea de pe iarba de la Wimbledon). Simona a reusit sa revina, chiar daca nu a fost intr-una din cele mai bune zile ale sale, si sa se califice in turul doi de la BRD Bucharest Open, dupa o victorie in trei seturi, scor 3-6, 6-1, 6-1. Partida a durat o ora si 43 de minute.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti, informeaza B1 TV. in sferturi, numarul 5 WTA a obtinut o victorie categorica in fata muntenegrencei Danka Kovinic, scor.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la.

Simona Halep, in semifinalele turneului BRD Bucharest Open (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, nr. 5 mondial si principala favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 dolari, vineri, la Arenele BNR, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-2, pe muntenegreanca Danka Kovinic, a 6-a favorita.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )