Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep: Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze

Antena3 Antena3,
Simona Halep: Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze

Simona Halep a declarat ca a plans in primele minute de dupa finala de la Roland Garros, pierduta in fata Mariei Sarapova. Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze. continuă pe Antena3

Simona Halep a plans dupa meciul cu Sarapova

Simona Halep a precizat ca a incercat de la inceputul meciului sa fie relaxata si sa puna presiune pe parcursul jocului .

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Simona Halep: Nu am nimic de pierdut in finala, stiu cum sa joc impotriva Mariei Sharapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, joi, dupa calificarea in ultimul act al competitiei de la Roland Garros, ca nu are nimic de pierdut in finala cu Maria Sharapova. in finala nu am nimic de pierdut.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e azi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, dupa ora 17:00, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate. In cazul in care face pasul in finala, Halep devine locul 3 WTA, asa cum v-am anuntat in premiera inca de acum doua saptamani.

Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros. Petkovic, obstacolul spre finala, meciul e joi

Simona Halep a realizat un meci incantator, miercuri dupa-amiaza, contra rusoaicei Svetlana Kuznetsova, 6-2 6-2, si s-a calificat in semifianale la Roland Garros. Ea se afla in premiera in semifinalele unui turneu de Mare Slem. De 17 ani, nici o jucatare din Romania nu s-a mai aflat intre primele patru la un turneu de un asemenea nivel. In semifinale, care se joaca la o zi distanta - joi, Halep o intalneste pe Andrea Petkovic, ultimul obstacol spre finala asteptata cu Maria Sharapova. O finala care se va disputa sambata si pe care o asteptam cu sufletul la gura, pentru ca Halep se poate califica si poate bate.

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova: Romanca a plans la finalul meciului

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova. Romanca a plans la finalul meciului (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

10 lucruri de stiut despre finala Halep-Sharapova: Sharapova nu a pierdut niciodata in fata lui Halep; Indiferent ca pierde sau castiga in finala, Simona Halep este locul 3 in ierarhia WTA

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala turneului de la Roland Garros, jucatoarea noastra eliminand-o pe Andrea Petkovic 27 WTA, din Germania), dupa o partida care a durat o ora si 30 de minute. n ultimul act al competitiei, Halep o va intalni, sambata, pe Maria Sharapova. WTA Tennis a realizat o lista cu cele mai importante lucruri care trebuie stiute despre finala de sambata de la Roland Garros.

Simona Halep pierde finala de la Roland Garros

Simona Halep a pierdut sambata finala de la Roland Garros, insa a opus o rezistenta fantastica in fata Mariei Sharapova. Meciul a durat trei ore si s-a terminat cu victoria rusoaicei 4-6, 7-6 7-5), 4-6. Sharapova a jucat aproape ceas si a uzitat de toate tertipurile, stand mereu la serviciu un timp indelungat se plecand dupa setul al doilea, castigat de Halep, la vestiar, acolo acolo unde a stat zece minute ca sa isi schimbe rochia. La final, Simona Halep a ramas cu ochii in lacrimi, ar publicul i-a scandat numele: SI-MO-NA! Halep a progresat mult dupa finala pierduta la Madrid in fata Sharapovei, insa nu suficient pe moment. Ea va fi de luni locul 3 mondial si a luat un cec de 825. 000 de euro.

LIVE Simona Halep - Andrea Petkovic, semifinale Roland Garros (in cateva minute)

Simona Halep joaca joi dupa ora 17:00 contra Andreei Petkovic in semifinalele de la Roland Garros. Meciul are loc pe arena centrala dupa partida Mariei Sharapova, care incepe la ora 16:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )