Libnet.ro
UNICEF

13:32

Interviu cu Simona Halep: Cine o va antrena in China si ce obiectiv are la Singapore

România Liberă România Liberă,
Interviu cu Simona Halep: Cine o va antrena in China si ce obiectiv are la Singapore

Simona Halep, 2 WTA, a vorbit, la inaugurarea a doua terenuri de tenis in Capitala, despre turneele viitoare ale sale, printre care Beijing si Singapore. Ea a anuntat numele antrenorului care o va antrena pana la Turneul Campioanelor. continuă pe România Liberă

Se retrage Simona Halep de la turneele din China? Numele ei nu apare pe lista celei mai importante competitii

Simona Halep, locul 2 WTA, si-a anuntat prezenta la trei turnee ce se vor derula pe teritoriul Chinei in urmatoarea perioada, la Guangzhou, Wuhan si Beijing.

Simona Halep va reveni in circuitul mondial din 27 septembrie, cand va incepe turneul din China

Simona Halep a anuntat, dupa turneul de la US Open, ca asteapta cu nerabdare urmatorul turneul la care va participa, cel de la Wuhan, din China. Mai mult de atat, Halep a mai precizat ca a ajuns in momentul in.

Trei turnee in China pentru Simona Halep pana la Turneul Campioanelor

Jucatoarea Simona Halep a anuntat, miercuri, ca va participa la nu mai putin de trei turnee in Asia inaintea Turneului Campioanelor de la Singapore.

Clasamentul WTA: Simona Halep isi consolideaza pozitia a doua; Flavia Pennetta a urcat pana pe 8

Simona Halep a acumulat 6780 de puncte, reusind astfel sa isi consolideze pozitia a doua din clasamentul WTA. Romania are in continuare 5 sportive in TOP 100. Flavia Pennetta, castigatoare la US Open, a urcat de pe 26 pe 8.

FOTOGALERIE Simona Halep: Fac tratament la coapsa, sper sa imi revin curand. Despre colaborarea cu Darren Cahill va voi spune mai multe dupa Turneul Campioanelor

Simona Halep a participat, miercuri, la inaugurarea a doua terenuri din complexul sportiv Ion Tiriac, prilej cu care a jucat tenis cu peste 50 de copii. Semifinalista la US Open, Simona a vorbit despre problemele fizice, despre colaborarea cu Darren Cahill, dar si despre ce isi propune la Turneul Campioanelor.

Dezvaluirea lui Corneliu Vadim Tudor din ziua mortii a fost despre Simona Halep

Corneliu Vadim Tudor, incetat din viata luni la varsta de 65 de ani, a publicat cu cateva ore inainte de moarteo dezvaluire despre Simona Halep.

Ion Tiriac, in dialog cu Simona Halep: Daca n-ai jumatate de miliard, esti un sportiv sarac. Replica Simonei

Simona Halep si Ion Tiriac au participat la inaugurarea a doua terenuri de tenis de catre Fundatia Olimpica Romana, patronata de omul de afaceri.

UPDATE: Simona Halep a anuntat unde va juca pana la Turneul Campioanelor. Ce se intampla cu Beijing-ul!

Simona Halep, 2 WTA, prezenta la Bucuresti la inaugurarea unor terenuri de tenis, si-a anuntat programul in circuitul feminin de tenis pentru urmatoarele luni. Ea a decis ca va participa si la Beijing.

Simona Halep: imi doresc sa joc cel mai bun tenis la Singapore

Simona Halep a declarat, miercuri, cu ocazia unui eveniment organizat la Complexul Sportiv Ion Tiriac din Bucuresti, ca doreste sa joace cel mai bun tenis al sau la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Ion Tiriac, mesaj halucinant pentru Simona Halep: Sa-mi spui cand faci asta

Fostul mare tenismen devenit un prosper om de afaceri dupa ce si-a incheiat activitatea sportiva nu s-a aratat deloc impresionat de faptul ca Simona Halep a depasit bariera celor 10 milioane de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:32

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )