Libnet.ro
UNICEF

18:15

Simona Halep: E prima oara cand incep bine un turneu de Mare Slem

Antena3 Antena3,
Simona Halep: E prima oara cand incep bine un turneu de Mare Slem

Romanca Simona Halep, a doua favorita a turneului de tenis US Open, care are loc la arenele Flushing Meadows din New York, a declarat dupa calificarea in runda a doua ca este pentru prima oara cand incepe asa. continuă pe Antena3

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul 2 la US Open

Invingatoare in fata Marinei Erakovic, cu 6-2, 3-0, dupa ce adversara din Noua Zeelanda a abandonat din cauza unei accidentari, Simona Halep a vorbit la nivelul terenului despre acest prim meci la US Open 2015.

Simona Halep, declaratie inainte de debutul US Open: Ma simt bine

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, scrie Mediafax. in primul rand sunt bine, ma simt bine fizic,.

Simona Halep: Daca nu ajung in finala la US Open, imi doresc sa castige Serena Williams. Ma simt bine fizic si chiar am o bucurie ca sunt pe teren

Cap de serie numarul doi la US Open, Simona Halep a vorbit despre participarea la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Daca nu ajung in finala, imi doresc sa castige Serena Williams, dar daca ajung, imi doresc sa castig eu. Ma simt bine fizic, a precizat Halep.

Simona Halep se pregateste pentru US Open. Ce a declarat sportiva inainte de primul meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la US Open: Am incredere ca pot sa joc cel mai bun tenis al meu la acest turneu

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, dupa ce s-a calificat in turul al doilea al turneului de la US Open, ca este increzatoare ca poate juca la acest turneu tenisul ei cel mai bun.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic 6-2, 3-0/ Halep, in turul doi la Flushing Meadows - Erakovic a abandonat din motive medicale

Simona Halep a debutat cu dreptul la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Favorita numarul doi, Simona a etalat un joc solid, reusind sa arate in multe momente o siguranta mare in lovituri in fata Marinei Erakovic, din Noua Zeelanda locul 99 WTA). La scorul de 6-2 si 3-0 in favoarea Simonei, adversara a abandonat din motive medicale partida a durat 47 de minute). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat.

Simona Halep incepe asaltul catre titlul de la US Open

Cap de serie numarul 2, Simona Halep a deschis ziua secunda la US Open pe arena centrala Arthur Ashe contra Marinei Erakovic din Noua Zeelanda, o jucatoare de pe locul 99 mondial. Ea incearca sa castige in SUA primul turneu de Mare Slem al carierei.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00)

Simona Halep deschide seria meciurilor de marti de pe Arthur Ashe, numarul doi mondial intalnind-o pe Marina Erakovic Noua Zeelanda, locul 99 in clasamentul WTA), in turul intai de la US Open ultimul turneu de Grand Slam al anului). Eliminata in turul trei in 2014, Simona are 130 de puncte de aparat. Meciul este in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

US Open: Simona Halep vs Marina Erakovic (de la ora 18:00) - Programul jucatoarelor noastre

Simona Halep va debuta astazi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cap de serie numarul doi, Halep o va intalni pe Marina Erakovic, din Noua Zeelanda, locul 99 WTA. Meciul va fi primul al zilei de pe Arthur Ashe, va incepe la ora 18:00 si va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep la US Open: de ce retragerea Sarapovei e o veste buna si cati bani a castigat romanca in 2015

Simona Halep isi va incepe, astazi, tentativa de a castiga primul turneu de Mare Slem din cariera si deja a scapat de o jucatoare pe care nu o invinsese niciodata: Maria Sarapova Rusia, 3 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )