Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep, primele imagini in costum de baie dupa micsorarea sanilor

Antena3 Antena3,
Simona Halep, primele imagini in costum de baie dupa micsorarea sanilor

Aflata in plin concurs, la Toronto, Simona Halep si-a permis sa se relaxeze la piscina. Imaginile cu sportiva in costum de baie sunt senzationale, scrie spynews. ro. Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie. continuă pe Antena3

AZI LIVE, Simona Halep in optimi la Toronto (dupa ora 20:00)

Simona Halep joaca astazi in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida va fi live text in pagina de mai jos.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Azi, cu Agnieszka Radwanska (dupa ora 20:00)

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, vineri, dupa ora 20:00,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Vineri, cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final. Halep joaca vineri in sferturile de finala, la o ora pe care o vom anunta vineri dimineata,contra jucatoareiAgnieszkaRadwanska.

Simona Halep merge in sferturi la Toronto dupa un meci epuizant. Cuvinte in romana pentru romanii din Canada

Simona Halep s-a calificat joi seara in sferturile de finala ale turneuluiRogers Cup, din Canada,de la Toronto, dupa ce a trecut in trei seturi, doua ore si jumatate de tenis, deAngelique Kerber, scor final 6-3 5-7 6-4. Meciul a fost plin de breakuri de la cap si aproape pana la final.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto, set decisiv cu Kerber

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

LIVE Simona Halep in optimi la Toronto

Simona Halep joaca acum in optimile de finala de la Toronto, contra jucatoarei Angelique Kerber. Partida este live text in pagina de mai jos.

VIDEO Simona Halep la Toronto, prima reactie a romancei dupa victoria cu Jelena Jankovici

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Toronto, dupa succesul cu 6-3, 6-4 in fata Jelenei Jankovici, din Serbia.

Simona Halep ar putea cadea pe locul 5 dupa Toronto

Cupa lui Roger din Canada o poate pastra pe Simona Halep in cel mai bun caz pe locul 3 WTA, dar in acelasi timp in functie de turul in care va accede o poate arunca mai jos in clasamentul ce va fi anuntat lunea viitoare.

ANALIZA Simona Halep la Toronto/ Saptamana importanta in privinta locului ei din clasamentul WTA. Doua jucatoare ameninta pozitia romancei

Simona Halep va juca astazi in turul al doilea de la Rogers Cup, din Toronto, turneu la care sunt prezente 16 din primele 17 jucatoare ale lumii, lipsind doar Maria Sarapova.

UPDATE. Simona Halep s-a CALIFICAT in finala turneului WTA de la Toronto. Cu cine isi va disputa trofeul. Ce a spus romanca, dupa incheierea meciului

Simona Halep, a doua favorita a turneului WTA de la Toronto, s-a calificat in finala acestei competitii, invingand-o cu 6-4, 6-4 pe italianca Sara Errani, cap de serie numarul 15. In finala, Simona o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Serena Williams si Belinda Bencic.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )