Libnet.ro
UNICEF

23:30

Simona Halep debuteaza, marti, in primul tur la US Open

România Liberă România Liberă,
Simona Halep debuteaza, marti, in primul tur la US Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe. continuă pe România Liberă

Simona Halep joaca in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18.00

Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe arena Arthur Ashe, conform programului.

Simona Halep se pregateste pentru US Open. Ce a declarat sportiva inainte de primul meci

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a declarat ca spera sa joace cat mai bine la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Simona Halep tinteste titlul la US Open

Jucatoarea Simona Halep este a doua favorita la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, unde sportiva noastra ajunge dupa doua finale importante, la Toronto si Cincinnati.

VIDEO Cum au evoluat Novak Djokovic si Rafael Nadal in primul tur de la US Open - Ibericul a alergat de aproape cinci ori mai mult decat sarbul

Novak Djokovic si-a respectat statutul de mare favorit in partida cu Joao Souza, liderul mondial avand nevoie de o ora si 11 minute pentru a-l invinge pe brazilian. Rafael Nadal favorit opt) a aratat un joc solid in meciul cu Borna Coric locul 33 ATP). Intra in material pentru a vedea rezumatele partidelor jucate de Nole si Rafa in primul tur de la US Open.

Simona Halep face pereche cu Horia Tecau la US Open, la dublu mixt

Simona Halep, locul 2 WTA, si Horia Tecau, numarul 5 ATP la dublu, au anuntat ca vor face pereche pentru proba de dublu mixt din cadrul US Open, ultimul Grand Slam al anului.

LIVE TEXT Simona Halep - Marina Erakovici: ora 18.00. Romanca ia startul la US OPEN

Simona Halep, 2 WTA si a doua favorita, o intalneste pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, 99 WTA, marti, in primul tur la US Open. Romanca va juca pentru prima cu Erakovici.

US Open: Cine sunt adversarii echipei Simona Halep - Horia Tecau, in primul tur la dublu mixt

Perechea Simona Halep/Horia Tecau va intalni cuplul spaniol Arantxa Parra Santoja/David Marrero, in primul tur al probei de dublu mixt de la US Open.

Simona Halep-Marina Erakovici. Halep, primul test la US Open

Simona Halep-Marina Erakovici Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si a doua favorita, va intalni pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numarul 99 mondial, in primul tur la US Open, astazi, de la ora 18. 00, pe.

Alexandra Dulgheru a fost invinsa in primul tur la US Open

Jucatoarea romana de tenis Alexandra Dulgheru a fost invinsa de germanca Angelique Kerber cu scorul de 6-3, 6-1, marti, in runda inaugurala a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care are loc la .

Andreea Mitu, eliminata in primul tur la US Open

Jucatoarea Andreea Mitu a fost prima dintre cele cinci jucatoare din Romania care a intrat pe teren la editia din acest an a US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )