Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep a primit cadou un ceas de 66.000 de euro! (FOTO)

B1 B1,
Simona Halep a primit cadou un ceas de 66.000 de euro! (FOTO)

Simona Halep pare, in ultima perioada, sa aiba parte doar de suprize placute din partea sponsorilor sai. Aflata pentru doua zile la New York, lidera WTA a mai primit un cadou, dupa ce Nike i-a trimis o. continuă pe B1

FOTO Cadou de 42.000 de dolari primit de Simona Halep de la unul dintre sponsorii ei pe 5th Avenue

Simona Halep se afla de doua zile la New York, unde va juca la US Open, si a facut cateva vizite la reprezentantii sponsorilor ei.

Simona Halep, pictorial INCENDIAR intr-o revista de moda (FOTO)

Simona Halep a ajuns sa se bucure de atentia cuvenita unui lider mondial, inclusiv din partea sponsorilor. Tenismena a pozat pentru partenerul ei tehnic, firma Nike, intr-un pictorial, realizat cu ocazia US Open, ca.

FOTO Simona Halep, asa cum nu a mai fost vazuta niciodata. Pictorial inedit pentru cei de la Nike in revista Vogue

Simona Halep este numarul 1 mondial de mai bine de 40 de saptamani, fiind la momentul actual cea mai in forma jucatoare din lume.

Simona Halep urmareste o SINGURA persoana pe Instagram. De cine este interesata tenismena (FOTO)

Simona Halep este vdeta si pe retelele de socializare. Pe contul de Instagram are peste opt sute de mii de urmaritori, dar urmareste o singura persoana. Nu o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba:.

Simona Halep urmareste o SINGURA persoana pe Instagram. De cine este interesata tenismena (FOTO)

Simona Halep este vdeta si pe retelele de socializare. Pe contul de Instagram are peste opt sute de mii de urmaritori, dar urmareste o singura persoana. Nu o sa-ti vina sa crezi despre cine este vorba:.

Clasamentul WTA: Simona Halep, n fruntea ierarhiei pentru a 42-a saptamna - Avans de peste 2000 de puncte fata de Wozniacki

Simona Halep ocupa pentru a 42-a saptamana din cariera pozitia de lider al clasamentului WTA, dat publicitatii luni. Finalista pentru a doua oara consecutiv la Cincinnati, Halep a reusit sa-si apere cele 585 de puncte obtinute anul trecut, astfel ca are un avans de 2. 086 de puncte fata de urmatoarea clasata, Caroline Wozniacki, daneza parasind editia din acest an a competitiei din Ohio inca din turul al doilea.

Simona Halep a pierdut finala turneului de la Cincinnati

Romanca Simona Halep, numarul unu mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, cu 2-6, 7-6 6), 6-2, ieri, in finala turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Halep 26 ani) s-a inclinat dupa doua ore si 5 minute de joc, in fata olandezei Bertens 26 ani, 17 WTA), la capatul unui meci solicitant.

Simona Halep o va nfrunta n primul tur la US Open pe Kaia Kanepi, din Estonia, numarul 44 WTA / Posibilul traseu

Rusoaica Anastasia Pavliucenkova este primul cap de serie care poate iesi in calea liderului mondial, in turul trei. in optimi, Simona Halep va intalni, cel mai probabil, una dintre surorile Williams, Venus si Serena fiind trimise spre un posibil duel direct inca din turul 3, potrivit Mediafax.

Simona Halep si-a aflat adversara in primul tur la US Open

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul unu mondial si principala favorita, o va infrunta pe estoniana Kaia Kanepi in prima runda a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care va debuta luni.

Simona Halep isi afla prima adversara de la US Open

Desemnata cap de serie numarul unu la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, Simona Halep isi va afla joi adversara din primul tur in urma tragerii la sorti a tabloului principal.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )