Libnet.ro
UNICEF

14:45

Simona Halep a primit titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului

B1 B1,
Simona Halep a primit titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului

Jucatoarea de tenis Simona Halep, numarul 9 mondial si locul 7 WTA, a primit, vineri, titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, relateaza Mediafax. Prin. continuă pe B1

Simona Halep primeste titlul de Maestru al Sportului.

Simona Halep, numarul 9 mondial, castigatoare a sapte turnee WTA, a primit, vineri, titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu, conform Mediafax. Prin decizia mea si a doamnei Tocala n. r. - secretarul de stat Carmen Tocala), la propunerea Federatiei Romane de Tenis, Simona Halep este incepand de astazi Maestru al Sportului, evident la tenis. Simona primeste de asemenea si Trofeul National pentru Sport, care este la fel de mare ca .

Simona Halep a primit titlul de Maestru al Sportului

Jucatoarea Simona Halep, numarul 9 mondial si castigatoare a sapte turnee WTA, a primit, vineri, titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului, Nicolae Banicioiu.

Simona Halep, premiata de MTS. Visul meu este sa castig un turneu de Grand Slam

Simona Halep a fost premiata de Ministerul Tineretului si Sportului pentru rezultatele de exceptie de la Doha. Halep a primit, vineri, titlul de Maestru al Sportului din partea ministrului Tineretului si Sportului,.

Virginia Ruzici: Inca nu-mi dau seama la ce nivel e Simona Halep fata de primele clasate din lume

Simona Halep traverseaza cea mai buna perioada a carierei, jucatoarea din Romania ajungand pe locul 7 in lume. Important va fi s-o vedem pe Simona cum se prezinta in fata jucatoarelor foarte puternice, primele 3-4 din lume acum, cele mai in forma. Inca nu-mi dau seama la ce nivel e fata de ele, a declarat Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep.

Presa araba despre Simona Halep, care a parasit turneul din Dubai inca din primul tur

Dupa ce saptamana trecuta Simona Halep a castigat turneul de la Doha si a urcat pe locul noua in ierarhia mondiala a tenisului feminin, romanca s-a retras din competitia din Dubai inca din primul tur, acuzand dureri la una dintre glezne.

Simona Halep a abandonat in primul tur al turneului din Dubai. A acuzat probleme cu glezna si umarul

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai, cu premii de 2 milioane de dolari, la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu.

Simona Halep a abandonat in primul tur la Dubai din cauza unor probleme la piciorul drept

Jucatoarea Simona Halep, locul 9 WTA si cap de serie numarul 7, a abandonat, marti, in primul tur al turneului Premier de la Dubai. Romanca s-a oprit la scorul de 1-6, 1-1, al meciului disputat cu frantuzoaica.

Simona Halep: Traiesc pentru tenis, imi doresc sa castig un turneu de Grand Slam

Accidentata in timpul turneului de la Dubai, Simona Halep a luat o pauza de cateva zile. Sportiva a vorbit, pentru Digi24, despre performantele reusite in ultimele luni si despre planurile pentru 2014. Traiesc pentru tenis, imi doresc sa castig un turneu de Grand Slam. Va fi greu sa ma mentin in varf, dar voi munci pentru a-mi atinge scopul, a precizat Halep.

Simona Halep: Accidentarea nu este grava, voi juca la turneele de la Indian Wells si Miami

Simona Halep s-a intors in tara dupa abandonul din primul tur al turneului WTA de la Dubai. Am ceva probleme, am tendonul inflamat, dar nu este ceva foarte grav. Nu se pune problema sa lipsesc de la turneele de la Indian Wells si Miami, a declarat Halep.

Simona Halep abandoneaza in primul tur al turneului Premier 5 din Dubai.

Jucatoare de tenis Simona Halep, numarul 9 WTA, s-a retras din turneul Premier 5 din Dubai, abandonand in primul tur in fata frantuzoaicei Alize Cornet, numarul 26 WTA. Halep a iesit din competitie la scorul de 1-6, 1-1, dupa ce a acuzat de mai multe ori probleme medicale. Ea a cerut time-out la scorul de 1-4, respectiv 1-6 din cauza unor afectiuni la tendonul lui Ahile. Meciul a durat doar 39 de minute. Dubaiul nu este insa pierdut pentru romance in comeptitie evoluand in continuare Sorana .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )