Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Moscova/ Halep isi disputa al cincilea titlu cu Samantha Stosur

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Moscova/ Halep isi disputa al cincilea titlu cu Samantha Stosur

Jucatoarea romanca Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 18 WTA, s-a calificat, pentru a cincea oara in acest sezon, in finala unul turneu WTA. Halep a trecut in semifinalele de la Moscova de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova cu scorul 6-2 6-1 si o va intalni in finala pe australianca Samantha Stosur, care a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in 3 seturi. continuă pe Hotnews

VIDEO Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Moscova/ Halep isi disputa al cincilea titlu cu Samantha Stosur

Jucatoarea romanca Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 18 WTA, s-a calificat, pentru a cincea oara in acest sezon, in finala unul turneu WTA. Halep a trecut in semifinalele de la Moscova de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova cu scorul 6-2 6-1 si o va intalni in finala pe australianca Samantha Stosur, care a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetsova in 3 seturi.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Moscova.

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, sambata, in finala turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 795. 707 dolari, dupa ce a invins-o pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, cu 6-2, 6-1. Halep si-a adjudecat primul set in 35 de minute, in fata numarul 30 mondial, si a obtinut o victorie lejera dupa o ora si 15 minute. Simona, cap de serie nr. 5 la Moscova, are 3-0 la meciurile directe cu Pavlicenkova, pe care a mai invins-o anul trecut la Dubai, 6-4, 6-2 in .

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Moscova

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, joi seara, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Moscova, dupa ce slovaca Magdalena Rybarikova a abandonat dupa primul set al meciului castigat de Halep cu 6-2.

Simona Halep s-a calificat in FINALA turneului Premier de la Moscova

Jucatoarea Simona Halep, locul 18 WTA, s-a calificat, sambata, in finala turneului Premier de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, invingand-o in semifinale pe sportiva rusa.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului Premier de la Moscova

Simona Halep a reusit sa se califice, sambata, in finala turneului Premier de la Moscova, potrivit WTA Tennis. Romanca, locul 18 WTA, a reusit calificarea dupa ce a infrant-o pe sportiva rusa Anastasia.

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Moscova

Simona Halep continua sezonul foarte bun, reusind sa se califice in cea de-a sasea semifinala a unui turneu WTA in acest an. Romanca, locul 18 mondial, va juca in penultimul act la Moscova, unde este cap de.

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Moscova.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 5 si locul 18 WTA, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Moscova, dotat cu premii in valoare totala de 795. 707 dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei, conform Mediafax. Halep a beneficiat, in turul doi, de abandonul sportivei Magdalena Rybarikova Slovacia), pozitia 37 in ierarhia mondiala, dupa ce jucatoarea din Romania castigase primul set cu scorul de 6-2. In sferturi de finala, Simona Halep o va .

Simona Halep s-a calificat in sferturi de finala la Moscova

Romanca Simona Halep a beneficiat, joi, de abandonul sportivei slovace Magdalena Rybarikova, dupa ce primul set fusese castigat de romanca cu scorul de 6-2, si s-a calificat astfel in sferturile de finala ale.

WTA Moscova: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului WTA de la Moscova, jucatoarea din Romania trecand in doua seturi, scor 6-1, 6-1, de Alisa Kleybanova Rusia - beneficiara a unui wild-card).

LIVE Simona Halep - Samantha Stosur in finala de la Moscova (14:00)

Onlinesport. ro transmite live text, duminica de la ora 14:00, finala pe care Simona Halep o disputa in turneul WTA de la Moscova in fata Samanthei Stosur din Australia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )