Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la US Open. Sorana Carstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in turul 3 la US Open. Sorana Carstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep continua sa fie intr-o forma excelenta si a obtinut calificarea in turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Romanca de pe locul 19 WTA a avut nevoie doar de 59 de minute pentru a. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in turul secund al US Open

Simona Halep, cea mai bine clasata jucatoare romanca a momentului, locul 19 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul secund al US Open, invingand-o marti seara cu 4-6, 6-4, 6-2, pe britanica Heather Watson, devenind astfel a treia jucatoare din tara noastra care a reusit prezenta in turul 2 al ultimului turneu de Mare Slem al anului, alaturi de Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul doi. Trei romance pe tabloul principal.

Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, s-a calificat, marti noapte, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Halep a invins-o, in primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, dupa doua ore, pe Heather Watson Marea Britanie), pozitia 76 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Donna Vekici Croatia), locul 65 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 7/5), 4-6, 6-2, de Mariana Duque-Marino Columbia), pozitia 98 in .

Alexandra Dulgheru si Simona Halep s-au calificat in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, potrivit Mediafax. UPDATE: Simona Halep, a treia romanca in turul 2 la US Open, 4-6, 6-4, 6-2, cu britanica Hether Watson Agerpres).

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei. Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

Trei romance s-au calificat in turul doi la US Open

Simona Halep, proaspat ajunsa pe locul 19 intre cele mai bune jucatoare de tenis ale lumii s-a calificat in turul al doilea la US Open, dupa ce Alexandra Dulgheru si Sorana Cirstea au reusit sa-si invinga adversarele din primul tur. Jucatoarele calificate in turul doi la US Open primesc cate 53. 000 de dolari si cate 100 de puncte WTA.

Simona Halep a ajuns fara emotii in turul trei la US Open! Urmeaza Kirilenko

Cea mai in forma jucatoare romana, Simona Halep, si-a facut un meci usor in compania croatei Donna Vekici, de care a trecut cu 6-2, 6-1.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la US Open. Irina Begu si Alexandra cadantu au fost eliminate

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, s-a calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitei, potrivit Mediafax. In schimb, Irina-Camelia Begu, locul 74 WTA, are astazi a implinit 23 de ani, a fost invinsa, in runda inaugurala, cu scorul de 6-1, 6-3, dupa o ora si 24 de minute, de Urszula Radwanska Polonia), pozitia 38 in ierarhia mondiala. UPDATE 1:45 Alexandra Cadantu a fost eliminata.

Simona Halep are presa internationala la picioare. Jurnalistii din toata lumea fac plecaciuni in fata romancei

Succesul categoric obtinut de Simona Halep la New Haven, in America, le-a demonstrat jurnalistilor din lumea intreaga ca sportiva din Romania a devenit o certitudine a tenisului international feminin, care poate ajunge in cel mai scurt timp in fruntea ierargiei WTA.

Simona Halep e milionara. A castigat din tenis mai multi bani decat ar fi visat

Simona Halep este omul momentului in sportul romanesc, dupa ce a reusit sa cistige cel de-al patrulea turneu in 2013.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )