Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep a ajuns fara emotii in turul trei la US Open! Urmeaza Kirilenko

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a ajuns fara emotii in turul trei la US Open! Urmeaza Kirilenko

Cea mai in forma jucatoare romana, Simona Halep, si-a facut un meci usor in compania croatei Donna Vekici, de care a trecut cu 6-2, 6-1. continuă pe Adevărul

Simona Halep s-a calificat in turul secund al US Open

Simona Halep, cea mai bine clasata jucatoare romanca a momentului, locul 19 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul secund al US Open, invingand-o marti seara cu 4-6, 6-4, 6-2, pe britanica Heather Watson, devenind astfel a treia jucatoare din tara noastra care a reusit prezenta in turul 2 al ultimului turneu de Mare Slem al anului, alaturi de Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul trei. Sorana Cirstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep, locul 19 WTA, s-a calificat joi in turul trei al turneului de Grand Slam de la US Open. Jucatoarea romana a invins-o, in doua seturi 6-2, 6-1), pe croata Donna Vekic.

Alexandra Dulgheru si Simona Halep s-au calificat in turul secund la US Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 214 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 6-7 5), 6-2, 7-6 5), pe americanca nascuta in Uzbekistan, Varvara Lepchenko, locul 35 WTA, intr-un meci de aproape trei ore, disputat in turul intai al turneului de Grand Slam US Open, potrivit Mediafax. UPDATE: Simona Halep, a treia romanca in turul 2 la US Open, 4-6, 6-4, 6-2, cu britanica Hether Watson Agerpres).

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la US Open. Sorana Carstea si Alexandra Dulgheru, eliminate

Simona Halep continua sa fie intr-o forma excelenta si a obtinut calificarea in turul 3 la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Romanca de pe locul 19 WTA a avut nevoie doar de 59 de minute pentru a.

US Open: Simona Halep s-a calificat in turul doi. Trei romance pe tabloul principal.

Simona Halep, cap de serie numarul 21 si locul 19 WTA, s-a calificat, marti noapte, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Halep a invins-o, in primul tur, cu scorul de 4-6, 6-4, 6-2, dupa doua ore, pe Heather Watson Marea Britanie), pozitia 76 in ierarhia mondiala. In turul doi, Simona Halep o va intalni pe Donna Vekici Croatia), locul 65 WTA, care a trecut, cu scorul de 7-6 7/5), 4-6, 6-2, de Mariana Duque-Marino Columbia), pozitia 98 in .

Sorana Cirstea a ratat calificarea in turul trei la US Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, cap de serie numarul 19 si locul 22 WTA, a ratat, joi, calificarea in turul trei la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Cirstea a fost invinsa, in turul doi,.

US Open: Rafael Nadal, calificare fara emotii in turul doi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal cap de serie numarul doi) s-a calificat in turul doi al turneului de Grand Slam de la US Open, jucatorul din Spania trecand de Ryan Harrison SUA), scor 6-4, 6-2, 6-2. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din turneul masculin.

Simona Halep are presa internationala la picioare. Jurnalistii din toata lumea fac plecaciuni in fata romancei

Succesul categoric obtinut de Simona Halep la New Haven, in America, le-a demonstrat jurnalistilor din lumea intreaga ca sportiva din Romania a devenit o certitudine a tenisului international feminin, care poate ajunge in cel mai scurt timp in fruntea ierargiei WTA.

Simona Halep e milionara. A castigat din tenis mai multi bani decat ar fi visat

Simona Halep este omul momentului in sportul romanesc, dupa ce a reusit sa cistige cel de-al patrulea turneu in 2013.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )