Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep s-a calificat a patra oara in finala Madrid Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep s-a calificat a patra oara in finala Madrid Open

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a intrecut-o, in penultimul act, cu scorul de 6-2, 6-7 2), 6-0, pe elvetianca Belinda Bencic, locul 18 WTA. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep, calificare muncita in semifinale la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de la Madrid WTA), dotat cu premii totale in valoare de 7. 128 dolari, dupa ce a intrecut-o pe.

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid (15:30)

Simona Halep se afla in cautarea primului loc mondial al titlului cu numarul trei din cariera la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid

Simona Halep se afla in cautarea primului loc mondial al titlului cu numarul trei din cariera la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Belinda Bencic in semifinale la Madrid

Simona Halep a invins-o in trei seturi pe Belinda Bencic in semifinalele de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic: Nu sunt inca suta la suta, dar sunt tot mai bine

Simona Halep, locul 3 WTA, care s-a calificat a patra oara in finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, a declarat ca este extrem de motivata de fiecare data cand joaca la turneul spaniol, subliniind ca desi nu este inca la potential maxim, pe zi ce trece se simte tot mai bine.

Simona Halep s-a calificat pentru a 4-a oara in finala de la Madrid

Dupa un meci de aproape doua ore Simona Halep a trecut de Belinda Bencic, cu 6-2, 6-7 2), 6-0, pentru accederea in finala turneului de la Madrid, competitie unde cauta al treilea titlu din cariera.

La dublu, Simona Halep si Irina Begu au pierdut in optimile turneului de la Madrid

Perechea Irina Begu/Simona Halep a fost eliminata, miercuri, in optimile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, fiind invinsa de favoritele principale ale competitiei,.

Halep si-a aflat adversara din finala de la Madrid: I-a furat un titlu Simonei la Cincinnati in ultimul meci direct

Simona Halep va juca, sambata ora 19. 30, Digi Sport), intr-o partida care nu doar ca o poate face campioana la Madrid, dar o poate retrimite si pe primul loc mondial.

LIVE Simona Halep - Ashleigh Barty in sferturi la Madrid

Simona Halep joaca impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Asa am trait Simona Halep - Ashleigh Barty in sferturi la Madrid

Simona Halep a jucat impotriva australiencei Ashleigh Barty, joi de la ora 13:00, in sferturile de finala de la Madrid. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )