Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep schimba iar antrenorul. Care e cauza acestei situatii neplacute

Adevărul Adevărul,
Simona Halep schimba iar antrenorul. Care e cauza acestei situatii neplacute

Dupa o serie de antrenori schimbati, Simona Halep a dat senzatia ca se intelege foarte bine cu australianul Daren Cahill, dar se va desparti si de acesta. continuă pe Adevărul

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Programul prin care Simona Halep beneficiaza de sfaturile lui Darren Cahill nu va mai continua in anul 2016

Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep colaboreaza prin programul Adidas Player Development, a anuntat ca acesta nu va mai continua si anul viitor. Prin intermediul programului, producatorul de echipament.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Cincinnati unde o va intalni pe Serena Williams. Romanca va urca pe locul 2 WTA, incepand de luni

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in finala de la Cincinnati din SUA si, ca urmare a acestei calificari, romanca va urca pe locul 2 WTA, incepand de luni, scrie Mediafax. Halep a .

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat duminica finala turneului de la Cincinnati. imi pare foarte rau ca trebuie sa.

Simona Halep se retrage de la New Haven. Anuntul facut de romanca

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA. imi.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open. Ce probleme a acuzat sportiva

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a precizat ca s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat, duminica, finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA, potrivit Mediafax.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat, duminica, finala turneului de la Cincinnati, pierduta in fata americancei Serena Williams, locul 1 WTA.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Suma uriasa pe care o va castiga romanca in caz de victorie

Simona Halep-Serena Williams LIVE Simona Halep poate incasa un bonus urias daca va invinge in finala turneului de la Cincinnati, scrie dolce-sport. ro. Calificarea in finala la Cincinnati este recompensata cu un.

Simona Halep revine pe locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, finalista la Cincinnati, revine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 130 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com. Simona Halep,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,313 seconds )