Libnet.ro
UNICEF

16 Iun.

Programul prin care Simona Halep beneficiaza de sfaturile lui Darren Cahill nu va mai continua in anul 2016

B1 B1,
Programul prin care Simona Halep beneficiaza de sfaturile lui Darren Cahill nu va mai continua in anul 2016

Darren Cahill, antrenorul cu care Simona Halep colaboreaza prin programul Adidas Player Development, a anuntat ca acesta nu va mai continua si anul viitor. Prin intermediul programului, producatorul de echipament. continuă pe B1

Darren Cahill, pe Twitter: Programul Adidas de dezvoltare a jucatorilor se inchide - In actiune era implicata si Simona Halep

Darren Cahill, antrenor care a lucrat cu Simona Halep in ultima perioada, a anuntat pe Twitter ca Adidas va inchide programul de dezvoltare a carierei jucatorilor de tenis, actiune in care era inclusa si Halep prin intermediul acestui program a ajuns sa fie antrenata de Cahill).

Simona Halep le-a multumit antrenorului Darren Cahill si celorlalti membri ai echipei ei

Jucatoarea Simona Halep i-a multumit antrenorului Darren Cahill, cu care a lucrat in ultima perioada, pentru sfaturile pe care i le-a oferit la turneele la care a participat pe continentul nord-american, dar si celorlalti membri ai echipei ei, Teo Cercel, Razvan Sabau si Dragos Ciaus.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE. Dezvaluiri despre colaborarea lui Halep cu antrenorul ei

Simona Halep are cuvinte mari despre noul ei antrenor, Darren Cahill. Australianul a fost cel care a stat in spatele unor mari victorii ale americanului Andre Agassi, iar acum o.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Suma uriasa pe care o va castiga romanca in caz de victorie

Simona Halep-Serena Williams LIVE Simona Halep poate incasa un bonus urias daca va invinge in finala turneului de la Cincinnati, scrie dolce-sport. ro. Calificarea in finala la Cincinnati este recompensata cu un.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Lovitura dura pentru Halep inaintea meciului cu Williams. Site-urile de tenis nu-i dau nicio sansa

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, a declarat ca adversara sa din finala de la Cincinnati, Simona Halep, joaca foarte bine, a ajuns in ultimul act.

Simona Halep revine pe locul 2 in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, finalista la Cincinnati, revine pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6. 130 de puncte, conform ierarhiei ce a fost data publicitatii luni, informeaza site-ul wtatennis. com. Simona Halep,.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Halep incepe spectaculos

Simona Halep-Serena Williams 2-1. Halep isi castiga serviciul, desi a fost condusa pe propriul serviciu. Romanca are o banda elastica pe piciorul stang. Williams reuseste si ea primul punct in meci.

Simona Halep-Serena Williams LIVE. Williams ia primul set, dupa un inceput bun al lui Halep

Simona Halep-Serena Williams 1-1. Halep a avut mai multe minge de break, dar americanca serveste demential. Halep isi castiga serviciul. Tribuna ii scandeaza numele3-6. Williams castiga.

Simona Halep schimba iar antrenorul. Care e cauza acestei situatii neplacute

Dupa o serie de antrenori schimbati, Simona Halep a dat senzatia ca se intelege foarte bine cu australianul Daren Cahill, dar se va desparti si de acesta.

Declaratie magulitoare a Serenei Williams despre Simona Halep, care o pune in umbra pe Maria Sarapova

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in finala turneului de la Cincinnati, demonstrand ca nu are rivala pe terenul de tenis.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3123 seconds )