Libnet.ro
UNICEF

22:30

Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Antena3 Antena3,
Simona Halep si-a aflat adversara de la China Open

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la China Open, turneu organizat in Beijing. Romanca o va intalni duminica, dupa ora 11:30, pe Lara Arruabarrena, locul 95 WTA. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit. continuă pe Antena3

Simona Halep si-a aflat prima adversara pe care o va intalni la Beijing

Simona Halep va juca saptamana viitoare la Beijing, ultima competitie dinaintea Turneului Campioanelor, de la Singapore.

Simona Halep si-a aflat prima adversara pe care o va intalni la Beijing. S-a stabilit si ora meciului jucatoarei noastre

Simona Halep va juca duminica la Beijing, in ultima competitie dinaintea Turneului Campioanelor, de la Singapore, care va incheia sezonul.

Wuhan: Halep si-a aflat adversara din sferturi. Duel infernal, daca trece de Konta

Venus Williams, locul 24 WTA, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Wuhan, dupa ce a eliminat-o pe Carla Suarez Navarro Spania), cap de serie numarul 7, scor 6-3, 6-4. Americanca ar putea-o intalni in continuare pe Simona Halep, principala favorita.

LIVETEXT Simona Halep la Wuhan: romanca infrunta o adversara fara niciun trofeu WTA. Cine e Johanna Konta

Simona Halep joaca, astazi, in optimile turneului de la Wuhan. Cu acest prilej, constanteanca va bifa o premiera.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Beijing. Meciul este duminica LIVE TEXT in aceasta pagina

Principala favorita a Openului Chinei de la Beijing, turneu dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine va juca in primul tur si cand va avea loc acest meci.

Simona Halep isi cunoaste posibilele adversare de la Beijing

Principala favorita a Beijing, cel mai puternic turneu din seria celor trei la rand programate in China si care este dotat cu premii totale in valoare de 4. 7 milioane de dolari, Simona Halep a aflat cu cine ar putea juca.

Simona Halep pierde incredibil dupa ce a avut 5-1 in decisiv

Un deznodamant la care nici macar Johanna Konta, adversara pe care Simona Halep a infruntat-o miercuri in turul 3 la Wuhan, nu se mai gandea la 5-1 in setul decisiv.

Simona Halep la Wuhan: Atentie la Johanna Konta! Englezoaica a eliminat doua jucatoare valoroase la US Open

Simona Halep va juca azi in optimile turneului de la Wuhan, contra jucatoarei Johanna Konta, care reprezinta Marea Britanie.

GAME cu GAME Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan. Meciul cu deznodamant incredibil

Ati urmarit in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep l-a sustinut in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

LIVE Simona Halep - Johanna Konta in turul 3 la Wuhan

Urmariti in aceasta pagina, miercuri dupa ora 13:30, meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 3 la Wuhan Open, turneu de 2. 5 milioane de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )