Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat adversarele de la Indian Wells

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele, in tragerea la sorti care va incepe la miezul noptii ora 0:00 inRomania). continuă pe Online Sport

Simona Halep si-a aflat adversarele de la Indian Wells. Jucatoarea romanca se afla pe partea de tablou a Serenei Williams

Simona Halep, locul trei mondial, va debuta, miercuri, in cel de-al doilea tur din cadrul turneului de la Indian Wells. in urma tragerii la sorti, tenismena romanca este pe partea de tablou a Serenei Williams, pe care cel mai probabil o va intalni in semifinalele competitiei americane.

LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele.

LIVE Simona Halep isi afla astazi adversarele de la Indian Wells (0:00)

Simona Halep se afla in SUA, pentru turneul Indian Wells. Ea isi afla luni adversarele, in tragerea la sorti care va incepe la miezul noptii ora 0:00 inRomania).

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wells (foto)

Simona Halep s-a antrenat luni la Indian Wellssi se pregateste pentru debutul de miercuri sau joi in turul 2 al turneului. Iata imaginile.

Simona Halep s-ar putea retrage de la Indian Wells, dupa sinuciderea varului ei

Simona Halep s-ar putea retrage de la Indian Wells, turneu care va incepe maine si unde este favorita numarul 3, dupa ce varul sau in varsta de 29 de ani, a fost gasit mort, in locuinta sa, informeaza.

Simona Halep isi afla azi adversara de la Indian Wells. Romanca poate juca ori cu Maria Sarapova ori cu Serena Williams

Simona Halep, locul 3 in ierarhia WTA, este cap de serie numarul 3 in puternicul turneu de la Indian Wells, care se va desfasura in perioada 9-22 martie.

Veste devastatoare pentru Simona Halep. Un membru al familiei s-a sinucis

Aflata in Statele Unite pentru turneul de la Indian Wells, jucatoarea Simona Halep a aflat, marti dimineata, ca una dintre rudele sale apropiate a fost gasita fara suflare la Constanta.

CALCULE Simona Halep isi poate pierde locul 3 la Indian Wells

Simona Halep ar putea pierde locul al treilea in clasamentul mondial dupa turneul de la Indian Wells, iar conditia pentru a nu face din nou schimb de locuri cu Petra Kvitova este sa ajunga cel putin in optimile de finala in turneul californian.

Tabloul principal Indian Wells: Simona Halep va juca in turul doi. Pe cine ar putea intalni

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, are acces direct in turul al doilea la turneul Premier Mandatory de la Indian Wells. Prima sa adversara va fi o jucatoare ar putea fi o jucatoare din Spania.

Indian Wells, tragerea la sorti: Simona Halep, drum cu Pliskova sau Muguruza, Radwanska si, mai ales, Serena

Indian Wells e foarte aproape de start, ceea ce inseamna ca, foarte curand, vom fi cuprinsi din nou de agitatia specifica a marilor turnee. Iar Indian Wells este exact definitia unui turneu mare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )