Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep nu stie daca va juca la Bucuresti

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu stie daca va juca la Bucuresti

Anuntata drept principala favorita a turneului WTA care incepe la Bucuresti pe 11 iulie, Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Wimbledon ca nu este sigura de participarea la competitia din Capitala. continuă pe Online Sport

Simona Halep se gandeste sa nu participe la turneul de la Bucuresti

SimonaHalepa fost eliminata marti de la Wimbledon, in doua seturi 5-7, 6-7 de Angelique Kerber, din Germania si nu stie daca va juca la BRD Bucharest Open, turneu ce va incepe.

Simona Halep, despre participarea la turneul de la Bucuresti: Nu stiu in momentul asta, o sa anunt in timp util

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep nu s-a decis, inca, daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, care incepe saptamana viitoare.

Vin la Bucuresti, vreau sa ajung cat mai departe in turneu. Simona Halep, hotarata sa impresioneze publicul roman

Desi initial anuntase ca nu stie daca va participa la turneul BRD Bucharest Open, Simona Halep, eliminata marti de la Wimbledon, s-a razgandit si va lua partea la competitia bucuresteana. Vin.

Wimbledon: Simona Halep joaca azi cu Madison Keys. De ce se teme romanca

Simona Halep nu a pierdut niciun set la Wimbledon pana acum, iar increderea ii este la cote inalte. Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon dupa o revenire fabuloasa cu Madison Keys

Condusa cu un set si 2-0 in al doilea, Simona Halep a ramas cu inteligenta in meci si s-a folosit de numarul mare al erorilor nefortate comise de Madison Keys, pentru a castiga in cele din urma in decisiv, cu 6-7 5), 6-4, 6-3. In sferturi va juca impotriva lui Angelique Kerber.

Simona Halep nu vrea sa piarda cel mai important om din cariera ei: imi place de el, e diferit fata de romani

Simona Halep va juca azi cu Madison Keys, in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon, si ar putea da peste Angelique Kerber in sferturi.

Din agitatia unei zile nu att de obisnuite la Wimbledon. Simona Halep: Cu fiecare zi si cu fiecare meci devin mai puternica

Cand am reintrat pe poarta 5 a complexului, sentimentul brusc a fost ca nu plecasem niciun moment de aici. Prima oara la Wimbledon a fost in 2014, editia din care primele doua ganduri se indreapta catre finala epica dintre Djokovic si Federer si accidentarea suferita la glezna de Simona Halep intr-o semifinala care incepuse promitator pentru ea. Puteau fi doua finale consecutive in Slamuri si cine stie care era discursul public acum.

Simona Halep, ademenita spre Rio. Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada !

Simona Halep s-a aratat ingrijorata din cauza virusului si ca a promis ca, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotari, dupa ce va discuta cu medici, daca va participa sau nu la competitia ce va fi gazduita de Brazilia.

Simona Halep, ademenita spre Rio:Nu cred ca un tantar o poate da la o parte din drumul spre o medalie la Olimpiada!

Simona Halep s-a aratat ingrijorata din cauza virusului Zika si a promis ca, la finalul turneului de la Wimbledon, se va hotari, dupa ce va discuta cu medici, daca va participa sau nu la competitia ce va fi gazduita de Brazilia.

Revista presei: Uzina de diamante a lui Ceausescu; greva sindicalistilor din primarii; Simona Halep vs. Angelique Kerber

Uzina de diamante sintetice a lui Ceausescu, greva sindicalistilor din primarii si meciul dintre Simona Halep si Angelique Kerber acestea sunt cele mai importante subiecte ale zilei. Simona Halep joaca azi impotriva lui Angelique Kerber pentru un loc in semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului. Meciul dintre Simona Halep [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )