Libnet.ro
UNICEF

16:31

Simona Halep la o victorie distanta de primul loc WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep la o victorie distanta de primul loc WTA

Jucatoarea Simona Halep are o sansa de a ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon, insa totul depinde de un parcurs cat mai lung la Grand Slam-ul din capitala Regatului Unit. continuă pe Online Sport

Simona Halep la doua victorii distanta de primul loc WTA

Jucatoarea Simona Halep are o sansa de a ajunge numarul unu mondial dupa Wimbledon, insa totul depinde de un parcurs cat mai lung la Grand Slam-ul din capitala Regatului Unit.

Simona Halep la o victorie de prima pozitie in clasamentul WTA

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE de la Wimbledon. Simona Halep joaca azi cu Victoria Azarenka pentru un loc in sferturile de finala la Wimbledon. Halep 25 ani, a doua.

Simona Halep la o victorie de prima pozitie in clasamentul WTA. Calificare fara emotii in sferturi la Wimbledon

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA LIVE de la Wimbledon. Simona Halep joaca azi cu Victoria Azarenka pentru un loc in sferturile de finala la Wimbledon. Halep 25 ani, a doua.

LIVE Simona Halep cu Johanna Konta in sferturi la Wimbledon. Meci pentru primul loc WTA

Pentru a treia oara in decurs de o luna Simona Halep va disputa un meci cu primul loc mondial pe masa. S-a intamplat in finala de la Roland Garros, pierduta la Jelena Ostapenko, si apoi la Eastbourne.

Simona Halep va evolua, luni, in optimi de finala la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, luni, in optimi de finala la Wimbledon, in jurul orei 15.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Peng 6-4, 7-6 (7)/ Halep, calificata in optimi

Simona Halep, cap de serie numarul 2 si locul 2 WTA, a castigat o partida dificila contra chinezoaicei Shuai Peng, locul 37 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a avut nevoie de o ora si 39 de minute pentru a o invinge pe Shuai, care a reusit sa o puna de mai multe ori in dificultate. In primul set, jucatoarea noastra a fost condusa cu 3-1, insa a reusit sa revina si s-a impus cu 6-4. Actul al doilea a fost unul extrem de echilibrat, ajungandu-se in tie-break, unde numarul 2 WTA a salvat o minge de set inainte de a fructifica cea de-a doua minge de meci.

Simona Halep vs Shuai Peng, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat primul set

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, pe jucatoarea chineza Shuai Peng, cel mai probabil in jurul orei 15.

Performanta uluitoare pentru Simona Halep

Indiferent de deznodamantul de la Wimbledon, pentru Simona Halep urmeaza un record deosebit. Romanca va devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani in Top 10 WTA, dintre tenismenele.

La ce ora joaca Simona Halep in turul trei la Wimbledon

Turneul de la Wimbledon. Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua, vineri, in turul trei la Wimbledon, cel mai probabil in jurul orei 15. in functie.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Peng se va disputa dupa ora 16:00

Organizatorii de la Wimbledon au anuntat programul zilei de vineri, iar confruntarea dintre Simona Halep 2 WTA - cap de serie numarul doi) si chinezoaica Shuai Peng, locul 37 WTA, va avea loc dupa ora 16:00 ora Romaniei). Cele doua jucatoare se vor lupta pentru un loc in optimile competitiei londoneze.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1978 seconds )