Libnet.ro
UNICEF

15:45

WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Hotnews Hotnews,
 WTA Miami Simona Halep se califica in turul al treilea, dupa ce a invins-o pe Nicole Vaidisova (6-4, 2-6, 6-1): Nu sint la 100% din potential

Simona Halep a trecut in trei seturi de cehoaica Nicole Vaidisova 6-4, 2-6, 6-1) in turul 2 al turneului de la Miami. Imediat dupa partida, Halep a declarat chiar pe teren ca nu este la 100% din potential dupa ce tocmai a castigat turneul de la Indian Wells. continuă pe Hotnews

Simona Halep: Devin mai puternica dupa ce joc cu Serena Williams

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a explicat, marti, de ce vrea sa joace cat mai multe meciuri cu liderul mondial Serena Williams, precizand ca devine mai puternica dupa ce evolueaza impotriva sportivei.

GAME cu GAME Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul ajunge in decisiv

Ati urmarit live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova. Meciul este oprit de ploaie

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

LIVE Miami Open: Simona Halep in turul 2 cu Nicole Vaidisova (17:00)

Urmariti live text pe onlinesport. ro debutul jucatoarei Simona Halep la Miami Open de la ora 17:00 contra cehoaicei Nicole Vaidisova.

Cu cine va juca Simona Halep in turul doi la Miami Open

Simona Halep o va infrunta pe Nicole Vaidisova, in turul doi la turneul Miami Open, dotat cu premii in valoare totala de 5. 235 de dolari.

Simona Halep, dupa meciul cu Vaidisova: A fost greu, nu sunt adaptata 100%

Simona Halep, cap de serie 3, a spus ca inca nu este adaptata complet la turneul de la Miami. Ea s-a calificat in turul al treilea al competitiei, dupa ce a trecut de Nicole Vaidisova.

Simona Halep, victorie in turul doi la Miami

Simona Halep a invins-o pe Nicole Vaidisova in turul doi al turneului de la Miami, in trei seturi, 6 - 4, 2 - 6, 6 - 1. Desi a controlat primul si ultimul set, Simona a cedat inexplicabil in setul doi, cand.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi, unde o va intalni pe Serena Williams

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 70 WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, dupa ce a trecut de americanca Shelby Rogers, scor 7-6 1), 6-1, si va juca in runda urmatoare cu numarul 1 mondial, Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in turul al treilea al Miami Open, dupa ce a invins-o pe sportiva ceha Nicole Vaidisova

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al treilea al turneului din categoria Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-1, pe sportiva.

Simona Halep la Miami. Prima declaratie dupa calificarea in turul 3

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Miami, dupa ce-a invins-o pe cehoaica Nicole Vaidisova, o jucatoare care a revenit recent in turneele WTA, dar care la un moment dat se anunta drept una dintre sperantele tenisului mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )