Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sinaia stinge lumina pentru Ora Pamantului

Adevărul Adevărul,
Sinaia stinge lumina pentru Ora Pamantului

Sinaia participa alaturi de alte orase din tara la campania mondiala Ora Pamantului, astfel ca iluminatul public din statiune va fi oprit sambata seara in intervalul 20. continuă pe Adevărul

Capitala se pregateste pentru Ora Pamantului. Principalele institutii vor da stingerea timp de o ora

Zeci de institutii din tara vor stinge simultan luminile in acesta seara, intre 20. 30 si 21. 30, pentru a marca Ora Pamantului. in Bucuresti, Palatul Parlamentului, Guvernul, mai multe ministere si.

Guvernul si ministerele sting lumina, sambata, de Ora Pamantului

Ministrul Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, a propus, in sedinta de Guvern de miercuri, ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului 2014 si sa stinga lumina, sambata, intre orele 20:30 si 21:30, in cladirile in care isi desfasoara activitatea. Initiativa a fost agreata si de premierul Victor Ponta.

VIDEO Luminile orasului au fost stinse in Hunedoara pentru Ora Pamantului

Piateta din fata Casei de Cultura a municipiului Hunedoara s-a umplut in aceasta seara de copii, veniti pentru a participa la actiunile care au avut loc cu ocazia Orei Pamantului. Tot in aceasta seara, in semn de solidaritate cu actiunea care loc pe toate continentele, timp de o ora iluminatul public a fost oprit pe bulevardele principale ale orasului.

Pregatiri intense la Braila pentru Ora Pamantului

Primaria Braila vrea sa iasa din tipare cu manifestarile dedicate Orei Pamantului, sperand astfel sa castige competitia in cadrul careia concureaza cu alte 12 orase din tara, pentru titlul de Capitala Orei Pamantului 2014. Brailenii sunt asteptati la evenimentul ce se va desfasura, sambata, 29 martie, incepand cu orele 18. 00, in Piata Traian.

Ora Pamantului 2014: Ministerele din Romania si institutiile subordonate vor stinge lumina ...

Sambata, in intervalul orar 20. 30 si 21. 30, ministerele din Romania si toate institutiile aflate in coordonarea acestora vor stinge lumina. In acest mod, institutiile statului se alatura initiativei Ora Pamantului 2014, informeaza Mediafax. Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice informeaza ca, la propunerea ministrului Attila Korodi, in sedinta de Guvern de miercuri s-a convenit ca toate ministerele si institutiile aflate in coordonarea acestora sa se alature initiativei Ora Pamantului .

Ora Pamantului marcata in fata primariei Pitesti, unde se intrerupe lumina intre orele 20.30-21.30

In aceasta seara, pitestenii sunt asteptati in Piata Primariei Pitesti, unde se vor stinge luminile, pentru a marca Ora Pamantului 2014. Municipiul Pitesti face parte din cele 13 orase care candideaza la Titlul Capitala Earth Hour, castigatorul fiind anuntat in data de 13 aprilie.

Primaria municipiului Galati se alatura campaniei mondiale Ora Pamantului

Sambata, pe 29 martie 2014, intre orele 20. 30 si 21. 30, municipalitatea stinge lumina pe faleza Superioara a Dunarii, pe segmentul cuprins intre strazile Prelungirea Traian si Prelungirea Cosbuc. Totodata, se va stinge lumina si in parcurile de la Elice si Viva.

A inceput Ora Pamantului. Romania o sarbatoreste alaturi de 150 de tari.

Romania participa, azi, in intervalul orar 20,30-21,30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour), cand, timp de ora, se stinge lumina in cladirile publice, si nu numai. Organizatia WWF-Romania a demarat Competitia pentru Capitala Earth Hour, in cadrul careia un numar de 13 orase si-au anuntat participarea: Adjud, Baia Mare, Bistrita, Botosani, Braila, Bucuresti, Craiova, Panciu, Ramnicu Valcea, Salonta, Satu Mare, Sighisoara si Tulcea. La final, orasul care se va remarca prin .

Romania marcheaza sambata Ora Pamantului, alaturi de alte 150 de tari

Romania participa, sambata, in intervalul orar 20:30-21:30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour). Timp de o ora, luminile vor fi stinse in cladirile publice si nu numai. La initiativa ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, Guvernul Romaniei se alatura evenimentelor organizate cu ocazia Orei Pamantului 2014. In plus, ministerul de resort a publicat vineri, 28 martie 2014, un ghid care a explicat institutiilor partenere ceea ce au de facut in ora in care intreaga Planeta va stinge lumina.

Romania marcheaza sambata Ora Pamantului.

Romania participa, sambata, in intervalul orar 20,30-21,30, la evenimentul mondial Ora Pamantului Earth Hour), cand, timp de ora, va stinge lumina in cladirile publice, si nu numai. Astfel, la initiativa ministrului Mediului si Schimbarilor Climatice, Attila Korodi, Guvernul Romaniei se alatura evenimentelor organizate cu ocazia Orei Pamantului 2014. In plus, ministerul de resort a publicat vineri, 28 martie 2014, un ghid care a explicat institutiilor partenere ceea ce au de facut in ora .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )