Libnet.ro
UNICEF

11:15

Sindicalistii Oil Terminal au dat compania in judecata pentru drepturi banesti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sindicalistii Oil Terminal au dat compania in judecata pentru drepturi banesti

Sindicalistii de la Oil Terminal Constanta OIL) au chemat compania de stat in instanta, cerand drepturi banesti, iar primul termen de judecata a fost stabilit pentru luna martie a anului viitor, informeaza Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicalistii de la Oil Terminal au dat compania in judecata pentru drepturi banesti

Sindicalistii de la Oil Terminal Constanta OIL) au chemat compania de stat in instanta, cerand drepturi banesti, iar primul termen de judecata a fost stabilit pentru luna martie a anului viitor.

Remuneratii mai mari pentru administratorii Oil Terminal

Actionarii Oil Terminal simbol OIL) au aprobat, ieri, marirea cu 10% a remuneratiei lunare brute pentru directorul general si administratori, incepand cu 2013.

Presedintele filialei PP-DD Bistrita, trimis in JUDECATA pentru ca a cerut MITA la ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Cluj au dispus trimiterea in judecata a presedintelui interimar al organizatiei judetene PP-DD Bistrita -Nasaud, Octavian Luchian Seciu, sub acuzatia ca ar fi cerut mita, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie. Potrivit procurorilor DNA, in perioada 22 -25 octombrie 2012, Octavian Luchian Seciu, in calitate de presedinte interimar al organizatiei judetene Bistrita-Nasaud a .

Melania Vergu, fost consilier la Ministerul Educatiei, trimisa in judecata pentru fraude cu fonduri europene

Fosta jurnalista Melania Vergu a fost trimisa in judecata de DNA pentru fraude cu fonduri europene. Melania Vergu, fost consilier al lui Daniel Funeriu, este suspectata de procurori ca ar fi prezentat.

Doi inspectori de la Directia Finantelor Publice Arges, trimisi in judecata pentru luare de mita.

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Pitesti au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a doi inspectori de la Directia Generala a Finantelor Publice Arges, pentru luare de mita si fals intelectual, precum si a unei contabile, pentru rafic de influenta si complicitate la luare de mita in forma continuata. Potrivit rechizitoriului, in cursul lunii noiembrie 2012, inculpata Romanescu Doinita, in calitate de administrator la SC ROM .

Melania Vergu, fost consilier al ministrului Educatiei, a fost trimisa in judecata pentru fraudarea fondurilor POSDRU

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata a Melaniei Vergu, fost consilier al ministrului Educatiei, administrator si asociat al SC Edu Tim Consultanta Europeana, informeaza DNA intr-un comunicat de presa.

Un detinut a fost trimis in judecata pentru amenintari la adresa judecatoarei Aspazia Cojocaru

Un detinut din Giurgiu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului instantei supreme, dupa ce a amenintat-o pe judecatoarea Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constitutionala. Detinutul ar fi amenintat-o.

Melania Vergu, fost consiler la Educatie, trimisa in judecata pentru fraude de este de 6,4 ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatei VERGU MELANIA, fost consilier personal al Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si administrator si asociat al SC EDU TIM CONSULTANTA EUROPEANA SRL, in sarcina careia s-au retinut urmatoarele infractiuni: - folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incorecte care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al .

Melania Vergu, fost consilier la Educatie, trimisa in judecata pentru accesare frauduloasa de ...

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a inculpatei VERGU MELANIA, fost consilier personal al Ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si administrator si asociat al SC EDU TIM CONSULTANTA EUROPEANA SRL, fiind acuzata de folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incorecte care au avut ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele .

20 de farmacisti, trimisi in judecata pentru dare de mita

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a dispus trimiterea in judecata a 20 de farmacisti si a noua medici, pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals intelectual, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals, si dare de mita, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )