Libnet.ro
UNICEF

15:01

Sindicatele din Invatamant anunta ca vor protesta in fata Guvernului luni si marti

Hotnews Hotnews,
 Sindicatele din Invatamant anunta ca vor protesta in fata Guvernului luni si marti

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) anunta proteste luni si marti 18 si 19 aprilie), intre orele 15:00 - 17:00, in fata Guvernului, a confirmat presedintele FSLI, Simion Hancescu, pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Sindicatele din industria alimentara: Vom protesta in parcarile hypermarketurilor pentru ca acestea nu respecta consumatorul

Presedintele Federatiei Sindicatelor din Industria Alimentara, Dragos Frumosu sustine ca hypermarketurile si supermarketurile nu respecta consumatorii, producatorii si angajatii din Romania, iar la nevoie sindicalistii vor protesta in parcarile marilor magazine de retail.

Sindicatele din sanatate protesteaza din 20 aprilie

Federatia Sindicala Hipocrat, Sindicatul Promedica si Camera Federativa a Sindicatelor Medicilor din Romania, impreuna cu Organizatia Sindicala Cartel Alfa vor organiza proteste in fata Guvernului pe 20-22 aprilie, iar Federatia SANITAS va picheta mai multe ministere in perioada 9-13 mai.

Aproape 7.000 de suceveni au anuntat ca vor protesta sambata in cazul familiei Bodnariu

Circa 7. 000 de persoane sunt asteptate astazi, incepand cu ora 12. 00, in centrul Sucevei, pentru a prostesta fata de decizia autoritatilor de protectie a copilului din Norvegia de a le lua sotilor Bodnariu cei cinci copii.

VIDEO Protestul minerilor. Localnicii le saruta picioarele pline de basici. Ortacii dorm pe unde apuca si vor, neaparat, sa discute cu Ciolos in fata Guvernului

Nu ne vom opri decat la Guvern, este dorinta zecilor de ortaci plecati de sapte zile de acasa, din Rovinari. Minerii si energeticienii Complexului Energetic Oltenia CEO) isi continua drumul Bucuresti, in incercarea lor de a atrage atentia guvernantilor asupra situatiei dificile in care se afla compania energetica. Daca la inceput au plecat aproximativ 60 de persoane din Gorj, in Dambovita numarul lor a crescut la 110.

Clarvazatoarea care a prezis dezastrul din Colectiv anunta o catastrofa de proportii in Romania

Destinul Romaniei nu pare sa fie unul tocmai luminos, conform spuselor clarvazatoarei care ar fi prezis atat moartea lui Mircea Albulescu, cat si dezastrul din Colectiv, scrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )