Libnet.ro
UNICEF

16:30

Patru medalii pentru Romania, din care doua de aur, la Cupa Europei de judo de la Belgrad

Antena3 Antena3,
Patru medalii pentru Romania, din care doua de aur, la Cupa Europei de judo de la Belgrad

Sportivele Monica Ungureanu, Violeta Dumitru, Ioana Matei si Loredana Ohai au cucerit, sambata, patru medalii, din care doua de aur, una de argint si una de bronz, in prima zi a Cupei Europei la judo de la. continuă pe Antena3

Judoka din Romania au cucerit patru medalii, dintre care doua de aur, la Cupa Europei

Prima zi a Cupei Europei la Judo a fost cu noroc pentru delegatia Romaniei. Monica Ungureanu, Violeta Dumitru, Ioana Matei si Loredana Ohai au cucerit patru medalii, din care doua de aur, una de argint si una de bronz.

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri.

Locuri de munca pentru absolventii din Bucuresti: peste 5.200 de posturi vacante

Peste 5. 200 de locuri de munca sunt oferite de 138 de agenti economici care participa la Bursa locurilor de munca pentru absoventi din Bucuresti, peste jumatate din posturi fiind pentru muncitori calificati.

Doua medalii de aur, una de argint si una de bronz pentru Romania, in prima zi a Cupei Europei de judo de la Belgrad

Romania a cucerit, sambata, in prima zi a Cupei Europei la judo de la Belgrad, doua medalii de aur, una de argint si una de bronz, transmite Mediafax. La feminin, categoria 48 de kilograme, finala a fost disputat.

Doua medalii pentru judoka romani la Mondialele de judo kata din Spania

Judoka romani au cucerit doua medalii- una de argint si una de bronz, la Campionatele Mondiale de judo kata, din Spania.

Ziua judecatii a venit pentru unul din cei mai mari tortionari ai Romaniei. Visinescu, in fata instantei

Astazi incepe judecata unuia dintre cei mai mari tortionari pe care i-a avut Romania. La 88 de ani, Alexandru Visinescu este acuzat ca ar fi instituit un regim de teroare caruia i-au cazut victime mai.

Enel cere miliarde euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda

Enel cere miliarde de euro pe cele trei distributii de energie din Romania pe care vrea sa le vanda.

Educatie media si cinematografica pentru elevii din Sibiu la Astra Film Junior

Astra Film Junior 2014, a VI-a editie, are loc in perioada 6 - 12 octombrie la Sibiu, in cadrul Astra Film Festival 2014. Astra Film Junior, cel mai iubit festival al copiilor din Romania, este axat pe educatie media si cinematografica adresata elevilor de toate varstele. Programul Astra Film Junior cuprinde cinci filme de top care se adreseaza elevilor de scoala primara si gimnaziu. Mai mult decat bucuria proiectiilor pe un ecran de cinema, copiii invata sa priveasca si sa descifreze un documentar. Filmele sunt insotite de materiale didactice si vor fi dezbatute mai apoi la scoala impreuna cu profesorii participanti.

Primarii amendate pentru greselile din listele electorale permanente

Autoritatea Electorala Permanenta a dat amenzi mai multor primarii din tara dupa ce au descoperit greseli in redactarea listelor electorale. Pe unele liste erau inscrisi inclusiv cetateni decedati. Conform.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )