Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sinteza Zilei: Caracatita din jurul Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Caracatita din jurul Elenei Udrea

Mihai Gadea a prezentat, joi seara, la Sinteza zilei, noi informatii din cel mai recent dosar al Elenei Udrea. in dosar, Elena Udrea este acuzata ca a primit, printr-un intermediar, de la Bogdan Buzaianu, in. continuă pe Antena3

Ce nume apar in noul dosar al Elenei Udrea: personaje din media, implicate in fapte de coruptie?

Directorul general al Evenimentului Zilei, Dan Andronic foto), fondatorul Cancan, Radu Budeanu si omul de afaceri Bogdan Buzaianu ar fi implicati in noul dosar in care DNA cere retinerea si arestarea Elenei Udrea, suspectata ca a luat mita cateva.

Dan Andronic, Radu Budeanu si Bogdan Buzoianu, precum si trusturi media, implicati in noul dosar al Elenei Udrea

Patronul Evenimentului Zilei, Dan Andronic, patronul Cancan, Radu Budeanu si baiatul destept din energie Bogdan Buzoianu, precum si trusturi media, sunt implicati in noul dosar al Elenei Udrea, in care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale este suspectata ca a luat mita peste 4,7 milioane de dolari, pentru a face trafic de influenta, in vederea prelungirii unor contracte de energie la preturi mici, in folosul baietilor destepti.

Cum functiona reteaua de postaci a Elenei Udrea: Procurorii DNA ar fi gasit texte antisemite si homofobe date postacilor fostului ministru pentru a le distribui

Site-ul Tolo. ro publica o investigatie realizata de jurnalistii Mirela Neag, Razvan Lutac si Catalin Tolontan, care arata cum functiona reteaua de postaci a Elenei Udrea. Potrivit investigatiei, publicate luni de Tolo. ro si GSP. ro, procurorii DNA au gasit la perchezitii texte antisemite si homofobe care erau date postacilor fostului ministru si lider PMP, pentru ca acestia sa le distribuie. In unul dintre aceste texte, Sorin Oprescu este numit tovarasul Schmayer si stigmatizat drept homosexual.

Comisia juridica, termen limita pentru predarea raportului privind cererea de arestare a Elenei Udrea

Comisia juridica a Camerei Deputatilor are termen pana vineri sa analizeze cererile DNA de arestare preventiva in cazul Elenei Udrea, urmand ca luni in conducerea Camerei Deputatilor sa fie stabilita data in care se va da si un vot in plen.

Cererea DNA in cazul Elenei Udrea, discutata, miercuri, in Biroul permanent

Cererea DNA privind ridicarea imunitatii pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a Elenei Udrea pentru noi fapte a ajuns, marti, la Camera Deputatilor, au declarat pentru AGERPRES surse oficiale.

Ce spune Traian Basescu despre noul dosar al Elenei Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, cu privire la cererea DNA de retinere a Elenei Udrea, intr-un nou dosar, ca este convins ca fosta ministra va avea argumente in instanta.

Surse: Cererea de ridicare a imunitatii Elenei Udrea, discutata, miercuri, in sedinta Biroului permanent

Cererea DNA privind ridicarea imunitatii pentru urmarirea penala, retinerea si arestarea preventiva a deputatei Elenei Udrea, intr-un nou dosar a ajuns, marti, la Camera Deputatilor si va fi discutata, miercuri, la ora 09. 30, in sedinta Biroului permanent, au declarat surse oficiale.

Dorin Cocos, denuntator in noul dosar al Elenei Udrea

Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea este denuntator in noul dosar pentru care procurorii anticoruptie cer incuviintarea retinerii si arestarii preventive, pentru o mita de 4,7 milioane de euro, sustin surse judiciare pentru Romania libera. Cocos are calitatea de martor in acest dosar.

Comisia juridica are termen pana vineri pentru raportul privind cererea de arestare a Elenei Udrea

ACTUALIZARE 11:30 Biroul permanent al Camerei Deputatilor a decis astazi ca solicitarile privind incuviintarea urmaririi penale si a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea sa fie trimise Comisiei juridice, care are termen trei zile pentru intocmirea raportului, transmit televiziunile de stiri. *ACTUALIZARE 09:42 Deputatii decid astazi daca Elena Udrea merge in arest.

Dragnea: PSD voteaza pentru ridicarea imunitatii Elenei Udrea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca partidul pe care il conduce va vota pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatei Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )