Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sinteza Zilei: Cel mai recent sondaj de opinie. Care este cota de popularitate a politicienilor

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Cel mai recent sondaj de opinie. Care este cota de popularitate a politicienilor

Mihai Gadea a prezentat, duminica seara, in emisiunea Sinteza Zilei, datele celui mai nou sondaj Avangarde. Realizat in Bucuresti, sondajul arata variatia de incredere in cele mai importante figuri din politic. continuă pe Antena3

Italia vrea sa iNCHIDA cel mai mare centru pentru imigranti din Europa. Care este motivul

Guvernul de la Roma vrea sa inchida cel mai mare centru pentru imigranti din Europa, pe fondul problemelor din centrul de primire pentru solicitantii de azil CARA) din Mineo Sicilia, sudul Italiei).

Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele

Cei de la Xerox au creat un chip capabilde a oferi un nivel sporit de securitate gratie unei abilitati extrem de interesante. Avand in vedere cantitatea din ce in ce mai mare de date important pe care oamenii o stocheaza pe carduri de memorie sau stick-uri USB, este normal sa vedem metode de protectie din [] Chip-ul care se autodistruge este cel mai sigur mod de a proteja datele Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10

Unul dintre primele telefoane cu Windows 10 Mobile, cand acest sistem de operare va devenit oficial, va fiAlcatel OneTouch Fierce XL. Windows 10 Mobile continua sa fie invaluit intr-o aura de mister. Nu sunt foarte multi cei care stiucand acesta va fi lansat oficial, desi luna noiembrie a acestui an s-ar putea sa fie un [] Alcatel OneTouch Fierce XL ar putea fi cel mai ieftin telefon cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare spital privat de recuperare din Romania s-a deschis langa Cluj. Ce dotari are si cat a fost investitia

Pe drumul care te scoate din Cluj si te duce spre judetul Salaj a fost inaugurat joi, 10 septembrie, cel mai mare spital privat de recuperare din Romania. Institutia se numeste Polaris Medical, se afla in satul Suceagu din comuna Baciu, are o echipa de 150 de medici, asistenti si personal auxiliar si ofera servicii de recuperare neurologica, cardiovasculara, psihiatrie, reabilitare medicala si ingrijiri paleative.

Este cel mai nou model de la Bentley. Primul vehicul sportiv de teren, din categoria SUV

Celebra marca de automobile de lux Bentley va produce, pentru prima data, un vehicul sportiv de teren, din categoria SUV. Noul model, care a primit numele Bentayga, va fi, bineinteles, cel mai luxos si.

Yoko Ono realizeaza cel mai mare semn al pacii, pentru a-l aniversa pe John Lennon

Artista Yoko Ono vrea sa adune intre 6. 000 si 10. 000 de persoane in Central Park din New York, pe 6 octombrie, pentru a realiza cel mai mare semn al pacii, cu ocazia implinirii a 75 de ani de la nasterea muzicianului John Lennon, scrie nme. com.

VIDEO. Cel mai tupeist hot din lume, in actiune

Acest hot a uimit pe toata lumea cu tehnica lui. Unii au comentat ca, probabil, e ceva in neregula cu victima - are probleme de vedere. in orice caz, tanarul poate lua oricand premiul pentru cel mai mare tupeist.

Simona Halep: Multa lume imi spunea cand eram copil ca nu pot juca la cel mai inalt nivel pentru ca nu sunt destul de inalta, dar nu am ascultat si mi-am urmat doar visul

Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, miercuri, dupa meciul cu Victoria Azarenka, ca multa lume i-a spus atunci cand era mica ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din cauza ca este mica de inaltime,.

Simona Halep: Nu am ascultat cand mi s-a spus ca nu pot juca la cel mai inalt nivel, mi-am urmat visul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat pentru o echipa japoneza de televiziune, referitor la faptul ca nu este o sportiva inalta, ca multa lume ii spunea in copilarie ca nu poate evolua la cel mai inalt nivel din aceasta cauza, dar ea nu a ascultat si si-a urmat visul.

Simona Halep: Nu am ascultat cand mi s-a spus ca nu pot juca la cel mai inalt nivel, mi-am urmat visul

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, a declarat, pentru o echipa japoneza de televiziune, referitor la faptul ca nu este o sportiva inalta, ca multa lume ii spunea in copilarie ca nu poate evolua la cel mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )