Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sinteza Zilei: Cele mai mari jafuri din Europa realizate de romani

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Cele mai mari jafuri din Europa realizate de romani

In Romania au mai ramas doua categorii de hoti, sau cel putin asa pare - cei care fura cu miliardele, cu padurile, cu vapoarele, cei care fura tara, mai simplu spus si hotii mici, care fura cu metode ca. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai mari puteri din Europa ar putea iesi din UE curand. Parlamentul i-a dat un ultimatum

Premierul David Cameron ar putea convoca referendumul privind ramanerea Marii Britanii in UE anul viitor, nu in 2017, cum a propus initial. Ar scurta astfel batalia pe care va trebui sa o duca pe doua.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari publicate joi de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD). Institutia financiara a imbunatatit usor, cu 0,2 puncte procentuale, estimarea referitoare la cresterea economica a Romaniei in 2015, de la 2,8%.

Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari

Kickstartera dat nastere unora dintre cele mai interesante dispozitive din ultimii ani. Cate dintre acestea, insa, s-au dovedit a fi de succes? Platformele de finantare sociala inca nu sunt populare in tara noastra, dar in Statele Unite acestea se bucura de un succes remarcabil. Permitandu-le celor cu resurse limitate sa-si puna planurile in aplicare cu [] Cele mai mari succese de pe Kickstarter: Pe ce vise au dat oamenii milioane de dolari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai mari afaceri cu lemn din Romania. Austriecii de la Holzindustrie Schweighofer, Kronospan si Egger, lideri detasati, alaturi de Romsilva

Protestele privind taierile ilegale de paduri si contrele dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta in privinta Codului Silvic au adus in atentia opiniei publice companiile din industria lemnului. Adevarul va prezinta care sunt cele mai mari afaceri cu lemn din Romania.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta - 3% in 2015 si 3,2% in 2016

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit noilor estimari ale Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) publicate joi si citate de Mediafax.

BERD: Romania va inregistra una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa emergenta de 3% in 2015

Romania va inregistra in acest an una dintre cele mai rapide cresteri economice din Europa emergenta, de 3% in 2015 si 3,2% in 2016, sustinuta de redresarea zonei euro, potrivit datelor publicate joi de Banca.

5 tendinte imobiliare prin lupa celei mai mari banci din Romania: In 4 ani s-a triplat ponderea celor care sunt la a doua achizitie

Numarul tranzactiilor cu locuinte este in crestere, creditele ipotecare standard ale bancilor prind din urma Prima Casa, clientii sunt mai orientati spre locuinte cu suprafete mai mari, iar ponderea celor care iau credite pentru locuinte si au deja o.

Sinteza zilei: Erata CCR pentru referendumul din 2012, anchetata

Erata Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) la referendumul din august 2012, de demitere a presedintelui de atunci Traian Basescu, s-a soldat cu un dosar penal. Unul din membrii CCR, Aspazia Cojocaru, a spus.

Cele mai frumoase orase din Rusia. Destinatii turistice unice in lume

Chiar daca nu se numara printre cele mai populare destinatii turistice pentru romani, Rusia este o tara care are multe de oferit turistilor, in special celor pasionati de farmecul oraselor. adevarul. ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase orase din Rusia.

Cele mai frumoase destinatii din Grecia. Locuri de o frumusete aparte, accesibile turistilor

Cele mai frumoase destinatii din Grecia includ deopotriva capitala Atena, care abunda in obiective turistice istorice, dar si vestitele insule grecesti Rodos, Mykonos, Santorini si Creta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )