Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sinteza Zilei. Diferente majore intre Romania si Grecia

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Diferente majore intre Romania si Grecia

Atmosfera este tensionata in toata Grecia. Bancile sunt inchise, iar oamenii stau la cozi interminabile la bancomate. Guvernul grec da asigurari ca tara nu vrea sa iasa din Uniunea Europeana. A cerut, in. continuă pe Antena3

Dana Grecu, la Sinteza Zilei: Liderii care s-au infipt in scaune la Bucuresti au imprimat natiunii o stare de resemnare totala

Liderii care s-au infipt in scaune la Bucuresti au imprimat natiunii o stare de resemnare totala, a declarat Dana Grecu, invitata in emisiunea Sinteza Zilei. Ma gandeam ca ministrii, cand sunt.

Dezvaluiri la Sinteza zilei. Ginerele lui Basescu, lectii de santaj

Mafia regimului Basescu e protejata, supravietuieste si se intareste pe zi ce trece. Numele Basescu este vehicul de facut bani pentru Radu Pricop, a aratat Mihai Gadea, luni, la Sinteza zilei. Va.

Sinteza Zilei: Mihai Razvan Ungureanu, fanul infocat al lui Traian Basescu. Ce le promitea romanilor

Mihai Gadea a reamintit in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza Zilei despre relatia stransa dintre familia fostului presedinte Traian Basescu si actualul director al SIE, Mihai Razvan Ungureanu. Mih.

Sinteza zilei. Romania, afectata de criza din Grecia

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi,.

Nou punct de FRONTIERA intre Romania si Ungaria. Se vor conecta doua AUTOSTRAZI

Frontiera dintre Romania si Ungaria va avea un nou punct de frontiera, intre localitatile Nadlac judetul Arad) si Csanadpalota.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )