Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sinteza zilei: Drama unui tanar condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Drama unui tanar condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, drama unui tanar din Gorj, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru o crima pe care nu a comis-o. Constantin. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la Sinteza zilei: Hidroelectrica se va lista la Bursa anul viitor

Dupa listarea Romgaz la Bursa de la Londra, va veni randul companiei Hidroelectrica, din anul 2014, a anuntat, marti, premierul Victor Ponta, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Cele mai importante.

Romania, campioana Europei la gimnastica aerobica. Castigatorii, sarbatoriti la Sinteza zilei

Fetele noastre, campioanele Europei la gimnastica aerobica, au fost sarbatorite marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, si felicitate de premierul Victor Ponta. Iata, in videoul de mai jos,.

Sinteza zilei: Documentul incendiar care da de gol tranzactia cu terenul de la Nana

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei un document incendiar care poate indica cum s-au folosit oamenii presedintelui Basescu de institutiile statului pentru a verifica terenul.

Sinteza zilei: Basescu, ultimul AUTOCRAT al Europei

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei un articol publicat intr-un important ziar de la Bruxelles care denunta regimul despotic si autocrat al presedintelui Traian.

Sinteza zilei: Basescu, criticat la Bruxelles. E ultimul AUTOCRAT al Europei

Mihai Gadea a prezentat in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei un articol publicat intr-un important ziar de la Bruxelles care denunta regimul despotic si autocrat al presedintelui Traian.

Condamnatii prezinta cazul unui tanar de 22 de ani, inchis pentru talharie: Am jefuit un prieten pentru a-mi lua etnobotanice

Adriana Stoicescu a prezentat duminica, in emisiunea Condamnatii, cazul unui tanar de 22 de ani, inchis pentru prima data, pentru talharie. Este o alta lume, un univers in care este transportat si.

Tanar de 19 ani, prins in timp ce circula cu 223 de km/h pe Autostrada Soarelui

Un tanar de 19 ani a fost depistat de politistii in timp ce circula pe Autostrada Bucuresti Constanta cu viteza de 223 de km/h. La km. 97, pe sensul de mers Bucuresti Constanta, tanarul a fost.

Povestea vinovatilor fara vina, diseara, la Sinteza Zilei

Romania nu va uita cea mai mare eroare judiciara din istoria sa: Marcel Tundrea, condamnat pentru crima si viol, total nevinovat. Procurorul care a facut dreptate in cazul Tundrea, face nedreptatea vietii sale:.

SINTEZA ZILEI: Povestea unor invingatori, de la 21.30

Dupa ce Romania a fost impresionata de povestea lui Emanuel, copilul care a stat 23 de ani in canalele Garii de Nord, iar astazi e angajatul model al unui hotel de lux, Mihai Gadea iti prezinta alte cazuri.

Sinteza zilei: Un copil genial se lupta cu o boala crunta si are nevoie de ajutorul tau

Mihai Gadea a prezentat in editia de miercuri seara a emisiuniiSinteza zilei de la Antena 3 situatia deosebita in care se afla un elev deosebit de talentat de la liceul Dinu Lipatti, considerat marea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )