Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sinteza zilei: Elena Udrea, limuzina de la Alin Popoviciu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Elena Udrea, limuzina de la Alin Popoviciu

Deputatul PDL Alin Popoviciu a reusit sa-i scoata un discount de 30. 000 de euro colegei de partid Elena Udrea, pentru un Mercedes la o firma din Timisoara. Pretul initial al limuzinei era de 175. 000 de euro,. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. EXPLOZIV! O specialista in oi, mulge milioane de la Turism

Inainte de a pleca de la Ministerul Dezvoltarii, Elena Udrea, s-a gandit sa dea un contract de publicitate. 17,2 milioane fara lictatie. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza.

Sinteza Zilei. EXPLOZIV! O specialista in oi mulge milioane de la Turism

Inainte de a pleca de la Ministerul Dezvoltarii, Elena Udrea, s-a gandit sa dea un contract de publicitate. 17,2 milioane fara licitatie. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii.

Sinteza Zilei: Imagini nevazute! Cum ii spune Rudel Obreja lui Lucian Bute sa ii multumeasca doamnei

Mihai Gadea va invita sa vedeti cum poate fi filmat un eveniment din mai multe unghiuri. Elena Udrea a organizat in Romania o gala de box. Anchetatorii si toate documentele arata ca ea a luat multi bani in ur.

Sinteza Zilei: Prietena Elenei Udrea, dezvaluiri explozive

Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a explicat ce o punea sa faca fosta blonda de la Cotroceni. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de atazi a emisiunii Sinteza Zilei denuntul.

Cum a reactionat Elena Udrea la dezvaluirile Adrianei Saftoiu

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a povestit in cartea sa momente picante din timpul primului mandat al presedintelui Traian Basescu. Saftoiu a povestit cum Elena Udrea, care il insotea pe.

Elena Udrea, replica dura dupa dezvaluirile Adrianei Saftoiu: Vinde povesti de budoar inventate din frustrare. Spre deosebire de ea, eu nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora

Elena Udrea ii raspunde fostului consilier pezidential Adriana Saftoiu dupa dezvaluirile acesteia in cartea sa Cronica de Cotroceni legate de relatia dintre fostul ministru si Traian Basescu. Fosta sefa a PMP.

FOTO. Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007.

Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007.

Adriana Saftoiu, dezvaluiri incendiare despre relatia lui Traian Basescu cu Elena Udrea

Fosta consiliera prezidentiala, Adriana Saftoiu, a scris in cartea ei Cronicii de Cotroceni ca Traian Basescu si Elena Udrea se comportau ca doi adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama, scrie Digi 24.

Sinteza Zilei: Bataie cu pumni si picioare intre basisti

Un incident violent petrecut marti, pe Calea Victoriei, unde isi au sediul redactiile Nasul TV si Hotnews, a fost dezvaluit de Radu Moraru si prezentat in editia de miercuri la emsiunea Sinteza zilei,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )