Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO. Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

România Liberă România Liberă,
FOTO. Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, despre dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu: Povesti de budoar inventate din invidie

Elena Udrea, unui dintre fostii consilieri ai presedintelui Traian Basescu, a reactionat pe contul sau de Facebook la dezvaluirile din cartea Adrianei Saftoiu, alt fost consilier prezidential in perioada 2004-2007.

Cum a reactionat Elena Udrea la dezvaluirile Adrianei Saftoiu

Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu a povestit in cartea sa momente picante din timpul primului mandat al presedintelui Traian Basescu. Saftoiu a povestit cum Elena Udrea, care il insotea pe.

FOTO. Reactia lui Traian Basescu la cartea Adrianei Saftoiu. Care sunt procedurile SPP legate de biroul Presedintelui

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a avut, luni, o prima reactie la dezvaluirea Adrianei Saftoiu din cartea sa lansata la Bookfest, Cronici de Cotroceni. Fostul sef de stat a scris pe contul sau de Facebook ca nu a cerut niciodata dosarul medical al niciunui consilier prezidential cu care a lucrat, iar despre faptul ca Adriana Saftoiu l-ar fi sfatuit la numirea directoriilor SRI si SIE, Traian Basescu sustine ca presedintele nu poate numi pe nimeni in aceste functii fiind o atributie exclusiva a Parlamentului.

Elena Udrea, replica dura dupa dezvaluirile Adrianei Saftoiu: Vinde povesti de budoar inventate din frustrare. Spre deosebire de ea, eu nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora

Elena Udrea ii raspunde fostului consilier pezidential Adriana Saftoiu dupa dezvaluirile acesteia in cartea sa Cronica de Cotroceni legate de relatia dintre fostul ministru si Traian Basescu. Fosta sefa a PMP.

Traian Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Traian Basescu a declarat la B1 TV ca nu a citit cartea Adrianei Saftoiu, fosta purtatoare de cuvant a Administratiei Prezidentiale, dar a subliniat ca o persoana nu ar trebui sa isi incalce principiile, chiar daca trece prin perioade mai dificile si ca, spre deosebire de restul consilierilor prezidentiali, despartirea de Saftoiu a fost mai complicata.

Adriana Saftoiu, dezvaluiri incendiare despre relatia lui Traian Basescu cu Elena Udrea

Fosta consiliera prezidentiala, Adriana Saftoiu, a scris in cartea ei Cronicii de Cotroceni ca Traian Basescu si Elena Udrea se comportau ca doi adolescenti pe care nu trebuie sa ii prinda mama, scrie Digi 24.

Tunul dat de Elena Udrea pe malul lacului Straulesti

Un teren care se afla de ani de zile in declaratia de avere a Elenei Udrea ascunde o afacere extrem de dubioasa a protejatei lui Traian Basescu. in noiembrie 2006, Elena Udrea a cumparat un hectar de teren pe stra.

Ce spune Traian Basescu despre dezvaluirile Adrianei Saftoiu si despre distanta de la realitate la fantezie

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, pe contul sau de Facebook, mai multe pasaje controversate din volumul lansat recent de fosta sa purtatoare de cuvant, Adriana Saftoiu, sub titlul Cronica de Cotroceni.

Ion Cristoiu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Cartea ei mizerabila o coboara pe ea si nu pe Traian Basescu. Dand curs ofertei generoase financiar facute de dusmanii fostului presedinte s-a decis sa scrie ce-a vazut prin gaura cheii

Adriana Saftoiu, fost purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu si-a lansat cartea intitulata Cronica de Cotroceni, duminica, in cadrul Bookfest 2015, in cadrul.

Basescu, despre cartea Adrianei Saftoiu: Multi oameni amarati in ziua de azi

Fostul presedinte Traian Basescu a spus, intrebat ce parere are despre cartea fostului sau consilier prezidential Adriana Saftoiu, ca sunt multi oameni amarati in ziua de azi. N-am citit cartea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )