Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sinteza zilei: Familia Luizei face acuzatii grave: Am fost umiliti de procuror

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Familia Luizei face acuzatii grave: Am fost umiliti de procuror

Familia Luizei a facut acuzatii grave, miercuri, la Sinteza zilei. Mama fetei afirma ca atat ea, cat si tatal sau au fost umiliti de procurorul de caz. Nu ne-a aratat nimic din dosar, am fost dusi de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Decizia luata de Mihai Gadea la inceputul emisiunii Sinteza zilei: Va rog sa ma intelegeti!

Mihai Gadea a anuntat la inceputul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei ca a ales sa nu difuzeze inregistrarea audio cu vocea Alexandrei, care au fost facute publice marti dupa-amiaza de unchiul.

Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in cazul atrocitatilor din Caracal: Alexandra ar putea fi in viata

Inregistrarile dintre Alexandra si operatorii 112. Reactia familiei Alexandrei, in exclusivitate, la Sinteza zilei. Cel mai reputat medic legist din Romania arunca bomba in acest caz atat de.

Sinteza zilei. Imagini tulburatoare cu casa criminalului din Caracal filmate cu drona

Mihai Gadea a prezentat, luni, la SInteza zilei, imagini aeriene filmate cu drona ale casei principalului suspect in cazul crimelor din Caracal, Gheorghe Dinca. Sunt uluit de cat de multe lucruri am reusit.

Unchiul fetei ucise, in lacrimi, la Sinteza zilei: Avem mesaje de pe Facebook in care nu se spune ca Alexandra a fost luata de o retea de trafic de persoane

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor ca a violat-o, apoi a ucis-o si i-a dat foc, a declarat, luni seara, ca familia.

Unchiul fetei ucise, in lacrimi, la Sinteza zilei: Avem mesaje de pe Facebook in care ni se spune ca Alexandra a fost luata de o retea de trafic de persoane

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Olt despre care monstrul din Caracal a declarat anchetatorilor ca a violat-o, apoi a ucis-o si i-a dat foc, a declarat, luni seara, ca familia.

Dosar penal pentru un barbat care a vrut sa ajute familia Luizei: Meritam o medalie, nu dosar penal!

Un barbat care afirmat ca a vrut sa ajute familia Melencu dupa disparitia Luizei,acuza procurorii DIICOT Craiova ca i-au facut un dosar penal pentru obstructionarea anchetei. Pe 27 mai a aparut informatia.

Momente cumplite la locul crimelor din Caracal! Familia Luizei: Cine le-a dat dreptul sa ne omoare noua copilul, N-aufacut nimic sa o salveze

Zeci de persoane s-au strans din nou in fata locuintei criminalului din Caracal pentru a aprinde lumanari in memoria adolescentelor ucise in chinuri groaznice. Mama si bunicul Luizei Melencu au avut o reacti.

Rasturnare de situatie in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Fost director IML: Fata ar putea fi in viata. Arderea in butoi e exclusa!

Vladimir Belis, fostul director al IML, a vorbit in exclusivitate, la Sinteza Zilei, despre mersul anchetei in cazul Caracal. Belis sustine ca Alexandra Macesanu ar putea fi in viata. Eu cred ca nu se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )