Libnet.ro
UNICEF

07:00

Dosar penal pentru un barbat care a vrut sa ajute familia Luizei: Meritam o medalie, nu dosar penal!

Antena3 Antena3,
Dosar penal pentru un barbat care a vrut sa ajute familia Luizei: Meritam o medalie, nu dosar penal!

Un barbat care afirmat ca a vrut sa ajute familia Melencu dupa disparitia Luizei,acuza procurorii DIICOT Craiova ca i-au facut un dosar penal pentru obstructionarea anchetei. Pe 27 mai a aparut informatia. continuă pe Antena3

CRIME iN SERIE iN CARACAL Parchetul Tribunalului Olt a deschis un dosar penal pentru omor in cazul fetei de 15

Un dosar penal pentru omor a fost deschis de Parchetul Tribunalului Olt in cazul uneia dintre victimele ucigasului din Caracal, o adolescenta de 15 ani, informeaza HotNews. ro. De mai bine de zece ore.

Caz incredibil petrecut in Alexandria. Mai multi taximetristi au imobilizat un barbat care hartuia femei si copii, apoi l-au predat politiei - VIDEO

Cativa taximetristi din Alexandria au imobilizat un barbat care hartuia femei si copii, apoi l-au predat politiei. Barbatul in varsta de 40 de ani lucreaza pe santier si vine din zona judetului.

DEZVALUIRI! Mama Alexandrei a fost sunata, joi, de un barbat care i-a spus ca va pleca cu fata in strainatate

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a afirmat ca mama fetei a fost sunata de un barbat care i-a spus ca aceasta este bine si ca urmeaza sa plece in strainatate, relateaza Gazeta.

Parchetul General: Sectia speciala a primit o plangere ca DNA a deschis abuziv dosar penal in cazul agentului guvernamental la CEDO. Pentru lamurirea situatiei, Sectia a cerut DNA o copie a dosarului

Parchetul General a transmis ca Sectia de anchetare a magistratilor a primit o plangere in care se sustine ca DNA a deschis abuziv un dosar in cazul agentului guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), Viorel Mocanu. Institutia mai spune ca, pentru lamurirea aspectelor sesizate, Sectia speciala a cerut DNA o copie a ordonantei de incepere a urmaririi penale in rem. HotNews. ro a scris, citand surse judiciare, ca procurorii DNA au deschis un dosar in care este implicat agentul guvernamental al Romaniei la CEDO privind observatiile depuse de acesta in cauza Dragnea contra Romaniei, dosar cerut de Sectia Speciala de Investigare a Infractiunilor din Justitie. Surse: DNA ar fi inceput investigatii privind actiunile agentului Romaniei la CEDO in cauza Dragnea vs. Romania, dar SIIJ ar fi cerut de la DNA dosarul. Raspunsul oficial al DNA nu confirma, dar nici nu infirma.

Grecia: Pedeapsa redusa pentru politistul care a ucis un adolescent in 2008

Justitia din Grecia a redus pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru un politist acuzat ca a impuscat.

Astazi incep inscrierile pentru cei care vor sa voteze in strainatate la alegerile prezidentiale

Alegatorii romani care doresc sa voteze la alegerile prezidentiale din acest an prin corespondenta sau la o sectie de votare din strainatate mai aproape de domiciliul sau resedinta lor se pot inregistra online incepand de astazi.

Stirile ProTV: Berbeceanu, mesaj pentru cei care au hacuit legislatia penala in folosul infractorilor

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, ii critica pe cei care au modificat Legile Justitiei, iar acum se declara oripilati de cazul din Caracal.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Croatia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )