Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Tomac va coordona activitatea Partidului Miscarea Populara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Eugen Tomac va coordona activitatea Partidului Miscarea Populara

Eugen Tomac confirma ca va coordona, pana la primul congres, activitatea Partidului Miscarea Populara, formatiune care va fi inscrisa marti. continuă pe Wall-Street Ro

Eugen Tomac a confirmat ca va fi presedintele interimar al Partidului Miscarea Populara

Eugen Tomac a confirmat, luni, ca va coordona activitatea Partidului Miscarea Populara, pana la primul congres al acestuia, relateaza Mediafax. Confirm ca maine n. r. marti) are loc inscrierea Miscarii .

Ce spune MRU despre aparitia Partidului Miscarea Populara.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a urat bun venit si succes Partidului Miscarea Populara si a reafirmat disponibilitatea partidului pe care il conduce de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta, transmite Mediafax. Felicitam aparitia unei noi formatiuni politice in Romania - Partidul Miscarea Populara. Le uram bun venit si succes. Forta Civica a parcurs un drum asemanator, iar astazi, la aproape un an de cand am pornit noul nostru proiect .

Ungureanu: Uram bun venit si succes Partidului Miscarea Populara

Mihai Razvan Ungureanu, presedintele Fortei Civice FC), ureaza bun venit Partidului Miscarea Populara si reafirma disponibilitatea FC de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta.

Marian Preda: Udrea n-a avut mandat sa anunte lansarea Partidului Miscarea Populara

Presedintele Fundatiei Miscarea Populara, Marian Preda, a anuntat, astazi, ca Elena Udrea nu a avut mandat sa anunte lansarea formatiunii, adaugand ca nici presedintele Traian Basescu nu s-a implicat in decizie, dar ramane bunicul spiritual al constructiei politice.

Eugen Tomac CONFIRMA ca va conduce Partidul Miscarea Populara.

Eugen Tomac a confirmat ca va coordona, pana la primul congres, activitatea Partidului Miscarea Populara, formatiune care va fi inscrisa marti la tribunal, informeaza Mediafax. Confirm ca maine marti - n. r. ) are loc inscrierea Miscarii Populare. Exista o echipa de membri fondatori, printre care ma numar si eu, si pana la primul Congres al Miscarii Populare, ii voi coordona activitatea, a declarat Tomac. Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi .

VIDEO Partidul Miscarea Populara (PMP), inregistrat oficial la tribunal. Ex-pedelistii Eugen Tomac, Teodor Baconschi si Adrian Papahagi duc mai departe proiectul lui Traian Basescu

Eugen Tomac a anuntat marti, inscrierea oficiala la tribunal a Partidului Miscarea PopularaPMP). La conferinta de presa Tomac a fost incadrat de fostii pedelisiti si actuali colegi de partid Teodor Baconschi, Cristian Predescu si Adrian Papahagi care, de altfel, fac parte din structura de conducere provizorie a noii formatiuni politice. In calitate de presedinte interimar al PMP, Tomac a declarat ca viitorul partid este si va fi partenerul presedintelui Traian Basescu iar prioritatea sunt alegerile europarlamentare din 2014.

UPDATE: Tomac: Partidul Miscarea Populara si-a depus actele de infiintare, suntem ...

UPDATE: Eugen Tomac a precizat ca obiectivul imediat este de a pune bazele celui mai puternic partid din Romania, aratand ca exista posibilitatea ca incepand de miercuri sa fie infiintate peste 30 de filiale ale Partidului Miscarea Populara, transmite Mediafax. Tomac a mai spus ca partidul este deschis dialogului si nu respinge pe nimeni care sa indeplineasca criteriile de selectie. Ramanem deschisi dialogului tuturor celor interesati. Primim oameni onesti, corecti care pretuiesc munca, a .

Elena Udrea: Miscarea Populara va deveni PARTID. ...

Elena Udrea a declarat, luni, ca Miscarea Populara va deveni partid. Deputatul PDL a declarat intr-un interviu ca, din cate stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea PMP, iar Eugen Tomac este posibilul viitor presedinte al acestui partid, potrivit Mediafax. Intrebata de ce se intarzie inscrierea partidului Miscarea Populara, Elena Udrea a raspuns: Maine se duc, am inteles, cu inscrierea. In legatura cu preluarea mandatului de presedinte al partidului, Udrea a raspuns: Nu, dar .

Astazi se inscrie Partidul Miscarea Populara

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ieri ca astazi vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, domnia sa precizand ca, din cate a retinut, presedinte interimar va fi Eugen Tomac.

Eugen Tomac a devenit seful partidului lui Basescu

Eugen Tomac, deputatul care a demisonat vineri din PDL, va fi presedintele noului partid Miscarea Populara. Anuntul a fost facut de Elena Udrea.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1887 seconds )