Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Marturia cutremuratoare a eroului de pe calea ferata

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Marturia cutremuratoare a eroului de pe calea ferata

Am vorbit recent despre cazul lui Alexandru, acel copil absolut extraordinar care s-a electrocutat in Herastrau, mergand intr-adevar in acea zona in care nu ar fi trebuit sa mearga. Fiind copil insa nu. continuă pe Antena3

Tragedie pe calea ferata. O buzoianca de 60 de ani a sfarsit sub rotile unui tren

O femeie si-a gasit sfarsitul, marti dimineata, sub rotile unui tren, in apropierea Statiei CFR Buzau. Buzoianca, in varsta de 60 de ani, ar fi incercat sa traverseze calea ferata insa a fost surprinsa de trenul Inter Regio Galati Bucuresti.

Tragedie pe calea ferata. O femeie a fost calcata de tren, in Buzau

O femei si-a gasit sfarsitul, marti, sub rotile unui tren, la mica distanta de gara Buzau. Tragedia s-a produs la orele diminetii. Se pare ca femeia incerca sa traverseze calea ferata prin zona.

Sinteza zilei. Confruntarea serii: PSD versus UDMR

Deputatul UDMR Szabo Odon si senatorul PSD Serban Nicolae au avut un schimb de replice aprinse, marti, in platoul Sinteza zilei pe tema cimitirului eroilor de la Valea Uzului. Odon sustine ca unul.

Rares Bogdan, la Sinteza zilei: Ciolos si Barna trebuie sa-l sustina pe Iohannis la presedintie

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada.

Rares Bogdan, fata in fata cu Mihai Gadea, la Sinteza zilei

Rares Bogdan explica in direct, la Sinteza zilei, ce sanse are motiunea de cenzura si care este planul PNL pentru urmatoarea perioada. Stire in curs de actualizare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )