Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sinteza zilei: Mihai Gadea si Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru un simbol al recunostintei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Mihai Gadea si Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru un simbol al recunostintei

Mihai Gadea si Adrian Ursu au oferit premierului din Muntenegru, Milo Djukanovic, un simbol al recunostintei romanilor pentru curajul si solidaritatea de care a dat dovada poporul muntenegrean, dupa tragedia in. continuă pe Antena3

Lavinia Milosovici, despre cea mai grea batalie a vietii ei, la Sinteza Zilei

Mihai Gadea ti-a pregatit o editie de zile mari. Una dintre cele mai iubite campioane ale tuturor timpurilor, ultima gimnasta care a obtinut nota 10 pentru Romania, Lavinia Milosovici, vine la Sinteza Zilei sa.

Sinteza zilei: La 7 luni, mama m-a parasit. Nu a mai venit dupa mine. Dupa 35 de ani, fiul si-a regasit mama si acum este el sprijin pentru copiii abandonati

Mihai Gadea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, povestile a doi tineri, Ionut si Mihai, care au invins strada in care au crescut si care, astazi, se incapataneaza sa schimbe.

Sinteza zilei: Imagini in exclusivitate cu darul primit de Victor Ponta de la premierul chinez

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, imagini in exclusivitate cu darurile pe care si le-au facut cei doi premieri, Victor Ponta, respectiv Li Keqiang, cu ocazia vizitei.

Victor Ponta, raspunsuri dupa intalnirea cu premierul chinez, la Sinteza Zilei

Primul ministru al Romaniei, Victor Ponta, vine astazi la Sinteza Zilei pentru a raspunde intrebarilor lui Mihai Gadea. Ce a negociat cu premierul chinez? Ce s-a convenit la summitul de la Bucuresti? Ce investitii.

Sinteza zilei: Top 10 cele mai tari masini copiate de chinezi

Mihai Gadea a demonstrat ca imaginatia chinezilor in materie de produse contrafacute nu cunoaste limite si a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un top al celor mai tari 10 masini.

Sinteza zilei: Stiu unde e mama. Nu i-as spune nimic, ca nu o mai am in suflet, sunt cuvintele tulburatoare ale unui inger adoptat de un om al strazii

Mihai Gadea a prezentat in editia de marti seara a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, un material marca Observator care prezinta povestea cutremuratoare a unui om care a suferit cele mai mari pierderi.

Sinteza zilei: ingeri pierduti pe strazile Bucurestiului - Povestea copiiilor pentru care strada le este casa si masa

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, povestea altor copii pentru care strada le este casa si masa, mama si tata, poveste descoperita in cadrul unui experiment.

Sinteza zilei: Top 10 minuni ale Chinei

Mihai Gadea a prezentat in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, un top al celor mai interesante zece minuni ale Chinei. Cel mai lung pod peste mare din lume: The Jiaozhou Bay Bridge. lungime.

Sinteza zilei: Cu ce ne-am ales dupa vizita fostului premier Emil Boc in China, in 2011

Mihai Gadea a readus in atentia publicului, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, vizita fostului premier Emil Boc in China, in 2011, de unde s-a intors doar cu promisiunile unor posibile.

Sinteza zilei: Ce investitii vor face chinezii in Romania si ce presupune linia de credit de 10 miliarde de dolari

Premierul Victor Ponta a vorbit, in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei, despre importanta economica a vizitei delegatiei chineze la Bucuresti si despre acordurile incheiate, care presupun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )