Libnet.ro
UNICEF

11:30

Mircea Basescu se alege cu un nou DOSAR PENAL. Fratele presedintelui este acuzat ca a mintit anchetatorii

Antena3 Antena3,
Mircea Basescu se alege cu un nou DOSAR PENAL. Fratele presedintelui este acuzat ca a mintit anchetatorii

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este acuzat de inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare. Procurorii vor face verificari. Noul dosar este disjuns din cel vechi in c. continuă pe Antena3

Un nou dosar penal pentru Mircea Basescu, acuzat ca a mintit anchetatorii

Un nou dosar penal a fost deschis pe numele lui Mircea Basescu, pentru inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare, scrie presa, citand surse judiciare.

Surse: Un nou DOSAR PENAL pentru Mircea Basescu. Fratele presedintelui este acuzat ca a mintit anchetatorii

Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, este acuzat de inselaciune si inducere in eroare a organelor judiciare. Procurorii vor face verificari. Noul dosar este disjuns din cel vechi in c.

Nou dosar penal deschis pe numele lui Bercea Mondial. Acesta este acuzat de cumparare de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au inceput urmarirea penala fata de Bercea Mondial intr-un dosar disjuns din cel in care fratele presedintelui Romaniei, Mircea Basescu este acuzat de trafic de influenta.

Cat de BOGAT este Mircea Basescu? Iata care este averea fratelui presedintelui

In acte, Mircea Basescu nu este un om bogat. Fratele presedintelui detine o casa la periferia Constantei si un teren, ambele fiind puse sub sechestru asigurator acum. Astfel, vor procurorii sa acopere suma de.

Cat de BOGAT este Mircea Basescu? Iata care este AVEREA fratelui presedintelui

In acte, Mircea Basescu nu este un om bogat. Fratele presedintelui detine o casa la periferia Constantei si un teren, ambele fiind puse sub sechestru asigurator acum. Astfel, vor procurorii sa acopere suma de.

Instanta: Mircea Basescu promitea INTERVENTII la presedinte. Fratele lui Traian Basescu, PERICOL pentru ordinea publica

Iata, mai jos, motivarea instantei in cazul arestarii preventive in cazul arestarii lui Mircea Basescu. Mircea Basescupromitea interventii la presedinteDin continutul identic al acestor acte de.

Fiul lui Bercea Mondial, nou dosar la DNA

Fiul interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial) este cercetat de Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un nou dosar penal, pentru cumparare de influenta, scriu surse din presa, citand afirmatia lui Nelu Trasca, avocatul lui Mircea Basescu.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui si Marian Capatana, adusi la Directia Anticoruptie

Update 11. 35 -Marian Capatana a fost si el adus la DNA in aceasta dimineata. Mircea Basescu si Marian Capatana au fost arestati in 20 iunie, dupa ce familia lui Bercea Mondial a facut publice i.

DNA a pus SECHESTRU pe averea lui Mircea Basescu. Fratele presedintelui, adus la Directia Anticoruptie

Update 11. 13 -DNA a pus sechestru pe averea lui Mircea Basescu. Procurorii au instituit aceeasi masura si pe bunuri pe care le detine Marian Capatana, despre care se spune ca ar fi intermediarul.

Un nou dosar pentru Basica, fiul lui Bercea. Florin Anghel, acuzat de cumparare de influenta

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel - cunoscut ca si Basica -, este urmarit penal intr-un nou dosar. Basica este acuzat de cumparare de influenta intr-un dosar disjuns din cel al lui Mircea Basescu si Mar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )