Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sinteza Zilei. Tortionarii securisti decorati de Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Tortionarii securisti decorati de Traian Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei o lista a tortionarilor securisti decorati de Traian Basescu. Gheorghe Ion Homostean, fost sef al Securitatii,. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei. Tortionarii securisti decorati de Basescu

Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei o lista a tortionarilor securisti decorati de Traian Basescu. Gheorghe Ion Homostean, fost sef al Securitatii,.

Sinteza Zilei. Reactia socanta a lui Traian Basescu la umilirea eroului Victor Maghear

Reactia socanta a lui Traian Basescu la umilirea eroului Victor Maghear a fost prezentata in editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei. Basescu a spus ca nu cunoaste cazul lui Virgil Maghearu,.

La ordinea zilei: Batranul care ii pune BETE iN ROATE mosierului Traian Basescu

Dana Grecu a prezentat, in editia de vineri a emisiunii La ordinea zilei, povestea batranului din comuna Nana, care ii pune bete in roate mosierului Traian Basescu. Marin Laibar, un barbat in varsta de.

Fostul detinut politic Octav Bjoza, la Sinteza Zilei: Suntem umiliti cum nu ne-am simtit nici in anchetele Securitatii

Eroul Octav Bjoza, condamnat la 15 ani de munca silnica in timpul comunismului, a povestit in cadrul emisiunii Sinteza Zilei tratamentele inumane la care a fost supus de tortionari si modul lipsit de.

Dezvaluiri zguduitoare despre eroii inca in viata ai tarii, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

Aseara, Romania a privit uluita cum un supravietuitor al Auschwitz-ului romanesc a fost evacuat ca un infractor de brutele prezidentiale dintr-un spatiu public. Astazi, la Sinteza Zilei, urmareste reactia.

Ramona Manescu, la Sinteza zilei: Antena 406 MHz a lipsit. Daca era pe avion se putea face localizarea

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a afirmat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, ca, daca antena 406 MHz nu ar fi lipsit de pe avion, atunci localizarea ar fi fost posibila si suficient de.

Ramona Manescu, la Sinteza zilei: E foarte greu sa incep sa dau oameni afara, fara sa am probe

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a afirmat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, ca si-a asumat riscul de a fi amprentata cu aceasta imagine pe care o are Ministerul.

Crin Antonescu, intrebat la Romania TV daca s-a schimbat atitudinea sa fata de Traian Basescu: In 2009 detinea toate parghiile, azi nu le mai detine pe toate. Acum trebuie sa raspundem la intrebarea ce facem noi, nu ce face Basescu / Nu eu m-am dus la Ba

Crin Antonescu a fost intrebat in repetate randuri, la Realitatea TV, in emisiunea Victor Ciutacu, daca s-a schimbat relatia sa cu Traian Basescu, inclusiv despre zvonurile legate de o eventuala numire a acestuia ca premier. Liderul PNL a respins o schimbare a discursului sau fata de Basescu, dar a precizat ca presedintele nu mai detine in prezent toata puterea iar USL trebuie sa raspunda la intrebarea ce face el, nu ce face Basescu. Presedintele PNL a lansat in acest moment un atac la adresa lui Victor Ponta, precizand ca nu el a fost cel care a doua zi dupa o victorie coplesitoare s-a dus sa incheie un pact cu Basescu si nici cel care s-a dus sa-i dea Barroso lista ca la chelneri. Intelegeti cam cum vine?, a precizat el, comentand: Ei si-au facut USD pentru ca nu ne intelegem noi. Acest premier, Ponta Victor Viorel, a beneficiat de cea mai favorabila intelegere a rolului unui premier intr-un guvern de coalitie.

Traian Basescu la Look Tv: S-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti. / In loc sa se spuna ca se respecta legea, televiziunile spun ca Basescu baga in inchisoare oamen

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, la Look Tv, ca s-a trecut la faza a doua de extindere a capacitatii uzinei Dacia din Maroc, si in concluzie este sigur ca se va pierde asamblarea de la Pitesti, la uzinele Dacia. Presedintele a mai atras atentia ca Romania va pierde numeroase investitii din cauza nefinalizarii coridorului IV paneuropean, adaugand ca, in conditiile in care Guvernul prefera construirea unei autostrazi din bani publici la Alexandria in locul coridorului pentru care exista cofinantare de 85% e un lucru necinstit, in mine Guvernul va avea un adversar total. Tronsonul Pitesti - Sibiu trebuie facut, este o prioritate. Presedintele a subliniat si ca romanii trebuie sa fie mai exigenti cu politicienii corupti, el exprimandu-si ingrijorarea ca Un mare numar de politicieni cu probleme penale au fost realesi. Basescu a vorbit si despre Republica Moldova, spunand ca Ce m-a durut pe mine a fost faptul ca doi premieri discuta reducerea numarului de burse. Eu le-as mari. Acum aflu ca se cam pune o frana la eliberarea actelor de cetatenie. O sa ma ocup sa vedem ce se intampla acolo. ) Noi dam o alternativa Republicii Moldova sa nu fie impinsa in Uniunea eurasiatica.

Punctul de intalnire: Batranul ridicat de paza lui Traian Basescu este un DETINUT POLITIC

Un incident a intrerupt discursul presedintelui Traian Basescu de la Cluj, pentru membrii partidului Miscarea Populara. Evenimentul s-a petrecut in jurul orei 12:30, in timp ce presedintele Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )